Witam wszystkich. Mieszkam w Ĺwieciu kujawsko-pomorskie. Od wtorku jestem ''szczesliwym'' posiadaczem nt 650 deauville. Pewnie zastanawiacie sie dlaczego napisaĹem w cudzyslowiu. PoniewaĹź po zakupie zaliczyĹem glebe. Motor ogĂłlnie bardzo fajny, gorzej z nogÄ ktĂłra skoĹczyĹa w gipsie. Pozdrawiam wszystkich
Witaj!
NieĹşle siÄ urzÄ dziĹeĹ! Nie martw siÄ ja pojeĹşdziĹem 2 miesiÄ ce i poĹamaĹem obojczyk Nie miaĹeĹ potem gadania "motoru Ci sie zachciaĹo to masz!" ?
Powiem Ci tak: dobrze, Ĺźe teraz a nie tuĹź przed sezonem Akurat siÄ na sezon wyleczysz
A moto ucierpiaĹo?
:shock:
Witaj!
NieĹşle siÄ urzÄ dziĹeĹ! Nie martw siÄ ja pojeĹşdziĹem 2 miesiÄ ce i poĹamaĹem obojczyk Nie miaĹeĹ potem gadania "motoru Ci sie zachciaĹo to masz!" ?
Powiem Ci tak: dobrze, Ĺźe teraz a nie tuĹź przed sezonem Akurat siÄ na sezon wyleczysz
A moto ucierpiaĹo?
Gratulacje wyboru
I zdrowia Ci ĹźyczÄ!
OsobiĹcie siÄ trochÄ zniechÄciĹem. chociaĹź po upadku jechaĹem dalej. JechaĹem bardzo wolno nowa maszyna to trzaba mieÄ respekt. Co do motoru to poĹamaĹem lewy boczek. bardz szkoda bo motorek jest bardzo zadbany , atera bedzie mnie to troche kosztowaĹo zeby przywrociÄ go do poprzedniego stanu . Pozdrawiam
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Sty 08, 2015 16:35
Witam na pokĹadzie i szybkiego powrotu do zdrowia
P.S. Ja od dawna uwaĹźaĹem, Ĺźe najbardziej spektakularne gleby sÄ przy prÄdkoĹciach niemal parkingowych. Bo jak wypadasz poza asfalt lecÄ c okoĹo 200 to siÄ nic nie dzieje
Lewa w GĂłrÄ!
Dobra wiadomoĹÄ jest taka, Ĺźe nie Ty pierwszy. ZĹa natomiast - nie ostatni. MyĹlÄ, Ĺźe wielu z nas tak miaĹo i ja teĹź, grunt to siÄ nie zniechÄcaÄ, tylko rozmyĹlaÄ o ogarniÄciu rumaka i przyjemnoĹci z jazdy. Wracaj do zdrowia i na szosÄ!
OsobiĹcie siÄ trochÄ zniechÄciĹem. chociaĹź po upadku jechaĹem dalej.
Musisz przywyknÄ Ä, bo jakieĹ gleby w motocyklu zawsze siÄ mogÄ przydarzyÄ. Nie zawsze z Twojej winy dlatego nie zniechÄcaj siÄ! PomyĹl co by byĹo gdybyĹ na crossie jeĹşdziĹ
tom72 napisał/a:
Co do motoru to poĹamaĹem lewy boczek. bardz szkoda bo motorek jest bardzo zadbany , atera bedzie mnie to troche kosztowaĹo zeby przywrociÄ go do poprzedniego stanu
JeĹli znajdziesz dobrego speca od spawania plasticzkĂłw to zrobi Ci to tak Ĺźe po lakierowaniu nie bÄdzie Ĺladu. Chyba, Ĺźe nie jesteĹ aĹź takim pedantem wyglÄ dowym i wystarczy Ci lekkie przylakierowanie Ĺźeby tak spawu nie byĹo widaÄ i tyle TrochÄ bÄdzie siÄ róşniĹ kolorem ale cena o ile mniejsza. Ja teĹź miaĹem malowaÄ caĹe moto w tym roku ale doszedĹem do wniosku, Ĺźe przy moim doĹwiadczeniu i motocyklu jakim jest Devi gleba moĹźe siÄ jeszcze zdarzyÄ zanim siÄ nauczÄ dobrze. WiÄc na ten rok "zaleczam" rany, Ĺźeby ew w przyszĹym pomalowaÄ caĹy. GĹupio by byĹo teraz na wiosnÄ pomalowaÄ, a w niedĹugo potem zaliczyÄ jakÄ Ĺ glebe i klÄ Ä na siebie za tyle kasy
Wiek: 45 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Sty 09, 2015 13:56
CzeĹÄ Niech takie drobne wpadki CiÄ nie zniechÄcajÄ . Do rozpoczÄcia sezonu siÄ wygoi!
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Sty 09, 2015 14:07
CzeĹÄ.
Trzeba byÄ twardym. Devilka dla rozpoczynajÄ cych przygodÄ z motocyklem wcale nie jest lekka. Praw fizyki siÄ nie zmieni.
Szybkiego powrotu do zdrowia ĹźyczÄ.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kamieńsk
Wysłany: Nie Sty 11, 2015 13:51
Witaj. OdnoĹnie gleby ja swojÄ zaliczyĹem na poczÄ tku poprzedniego sezonu. Jeszcze dobrze ziemia nie wyschĹa po Ĺniegu a zachciaĹo mi siÄ po podwĂłrku przeturlaÄ. PrzejechaĹem 2 moĹźe 3 metry, na szczÄĹcie bardzo jej nie poĹamaĹem.
_________________ Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum