Tak jak juĹź przed rokiem Wam pisaĹem
miaĹem takie chwile
Ĺźe marzyĹem o Hondzie Deauville
a teraz sprawa tak wyglÄ da ,
Ĺźe mam motor..... trochÄ inny ale to HONDA
....
nie liczÄ c rymĂłw mych wierszy
chcÄ Wam powiedzieÄ Ĺźe to motocykl mĂłj pierwszy
stÄ d ukĹon w mojÄ stronÄ - od producenta
daĹ mu numer DN-01 abym zapamiÄtaĹ
proszÄ wiÄc Moderatora
nie usuwaj mnie z tego FORA
.....
pozdrawiam
juĹź niedĹugo jeĹźeli bÄdzie taka wola
(ukĹon do Moderatora)
podzielÄ siÄ wraĹźeniami jazdÄ powiedzmy moto damkÄ
z jednÄ prawÄ klamkÄ
....
pozdrawiam
Pomógł: 25 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Sob Maj 17, 2014 23:39
ZrĂłb nam nieco wykĹadu na temat hydraulicznego przekazania napÄdu na koĹo bo chyba jest ono zastosowane przy "jednej klamce'.
Mnie to ciekawi osobiĹcie a i wielu innych pewnie teĹź.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
przepraszam za to milczenie !!!
pochwaliÄ siÄ muszÄ, Ĺźe do dnia dzisiejszego od 15 maja przelataĹem 75ookm wszystko na terenie woj.pomorskiego z jednym wypadem w Sudety polsko-czeskie, maĹy filmik z tego wypadu pod linkiem
https://www.youtube.com/watch?v=mEggY3T7nBw- wszystko dzieki uprzejmoĹci gdaĹskiej grupy Advenduro, jezeli chodzi o skrzyniÄ automatycznÄ DCT to jazda jest bajecznie wygodna, wszystko zaleĹźy od tego czego oczekujesz od motka, ktĂłrego dosiadasz,... ja preferujÄ jazdÄ dynamicznÄ , ale nie sportowÄ ! to wszystko w teym zestawieniu z ramÄ i zawieszeniem tworzy spaniaĹy komplet do jazdy turystycznej lecz po utwardzonych drogach, ale jak to bywa, apetyt roĹnie w miarÄ jedzenia i chciaĹoby siÄ poznaÄ inne natury oblicze, poza czarnÄ wstÄgÄ , aby speĹniaÄ sie na bezdroĹźach trzeba skorzystaÄ z innego motka o ktĂłrym juĹź marzÄ a wyposaĹźonego w podobnÄ jednostkÄ napÄdowÄ z automatem DCT tj Honda NC 700 ewentualnie nowszy model 750...reasumujÄ c oczekujesz wygody i bezstresowej jazdy - nie obawiaj sie automatu , ktĂłry jest po prostu rewelacjÄ ...odpowiem na jakiekolwiek wÄ tpliwoĹci, pytania......pozdrawiam i ĹźyczÄ pomyĹlnoĹci w Nowym Roku, do zobaczenia na szlaku....lewa w gĂłrÄ !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum