Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 20:30 A może tak ...... Pomysł.
Mam pytanie do wszystkich zgromadzonych na forum.
Może zafundujemy sobie forumowe koszulki,żeby łatwiej było sie odszukać na zlotach?
Kolor obojętny - coś wymyślimy.Na plecach oczywiście nick oraz adres internetowy forum.A z przodu jakieś fajne logo .
Już poprosiłem kumpla (grafika) o pomoc w zrobieniu fajnego logo (bo to które mamy obecnie jest tylko tymczasowo - no chyba,że bardzo sie podoba ale to nic oryginalnego).
* Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły to chętnie wysłucham .
Koszulki bym chciał z jakiegoś fajnego materiału a nie takie szmaty jak zlotowe ale to ( i odpowiednie nadruki ) wiąże sie z kosztami.Jakimi - dowiem sie jak będe wiedział ile osób by sie na koszulki pisało.
Myśle,że trzeba będzie poczekać aż zbierze sie nas przynajmniej z 20 osób chętnych ( no chyba,że ktoś zechce np 2 koszulki ).
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 00:39
jestem jak najbardziej za ale za rozsadna cene tj. ok. 20-25 zl.
mysle ze moglbys rozeslac na PW wiadomosci do kazdego ze jest opcja takiej akcji.
pozdrawiam
Maciek
michu [Usunięty]
Wysłany: Wto Wrz 05, 2006 10:56
Dobry plan8]
anulka [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 06, 2006 09:17
To ja też poproszę!
NIKO [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 00:10 w sprawie koszulki wielkie TAK
Uważam ze koszulki sa ok i odrazu pisze sie na dwie a nawet trzy mysle ze warto było by pomyśleć o naklejce nawet z takim logiem jak jest na forum jest super i jesli ktoś dysponuje większym formatem bardzo prosze o podanie linku chcem zrobić sobie z tego tapete do laptopa pozdrawiam
NIKO [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 22:55
I co cisza nikt nie odpowiada na tego posta ? rozumiem zapał znikł ale jak by ktoś dysponował tym logo co jest na forum w leprzej jakości to poprosze .
Easy-rider [Usunięty]
Wysłany: Sro Gru 20, 2006 21:40
super pomysl ja juz mam jakies tam koszulki i bluze z NTV ale tylko napisy bo kolega zdobil mi. Mam dostep do sitodruku kiec nie problem robic koszulki. jak beda chetni mozna sie podjac tematu
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 20:23
Chętni są tylko,że jest ich za mało.Na razie naliczyłem 10 koszulek.Przy tej ilości cena jednostkowa samego druku wynosiłaby ok 40 zł a gdzie koszt samej koszulki ( bo chyba szkoda kupować materiałowego "szmatławca" jak ze zlotu .... druk 40zł a koszulka 10zł :/ ? ) ?
keicaM [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 21:58
Ojczulek zrobił mi parę koszulek z różnymi logo Avo Simsona z tzw Flex 'u. To jest folia naprasowywana, cięta ploterem. Czepia się praktycznie do wszystkiego.
Wszystko opiera się o wzór Naszego logo. Jeśłi nie ma tam cieni, płynnych przejść z koloru w kolor to da sie wszystko zrobić.
Kształt jest obojętny a wielkość oczywiście w granicach rozsądku. Drobne pojedyncze elementy mogą się oderwać
Logo będzie trwałe jeśli będzie się o nie dbać, czyli, nie łamać, nie odrywać (jeśli komuś się uda) w razie zabrudzenia np. smarem wystarczy Kettenreiniger lub cokolwiek innego i wszystko gra.
Jeśli macie już jakiś wzór, zapodajcie mi na meila. Ojciec też coś rozkmini (ma własne studio reklamy) i wtedy Wam podeśle jakieś wzorki od siebie.
Wysłany: Pią Gru 22, 2006 01:42
Jeśli dobrze rozumiem to ta folia jest dość sztywna.Jak dla mnie to kiepski pomysł.
Ja bym chciał by koszulka była swego rodzaju wizytówka - czy to na zlocie czy na piwku ze znajomymi motocyklistami (lub nie).
P.S.Podam przykład: mam z tegorocznych zlotów parę koszulek i .... no i już (po paru założeniach) nadają się do wycierania podłogi.Były w cenie wjazdu na zlot ale też sprzedawali je za 15-20 zł.
Będąc 2 lata temu na pewnych krakowskich warsztatach (muzycznych) kupiłem koszulkę z nadrukiem.Sama koszulka jest z kolekcji Tristar 'a (czyli jakościowo bardzo fajna).Nadruk trzyma się świetnie.Cena: 40zł.
Minus ..... Na warsztatach było 600 osób więc koszulek przygotowano z 200 sztuk.Przy takim zakupie zakup koszulek od producenta jak i nadruk jest bardzo korzystny cenowo .My nie mamy co liczyć na takie upusty ale .....
Mój szef ma firmę druku cyfrowego.Muszę popatrzeć jakie są ceny takich lepszych jakościowo koszulek oraz zdobyć nasze logo w większej rozdzielczości.Gdy to będę miał to podam wam cenę.Myślę,że szef zrobi mi jakąś promocyjną cenę .
Pozdrawiam.
NIKO [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 22, 2006 15:52
Myślę że każdy weźmie choć po dwie a ja nawet trzy poza tym to logo co jest na stronce może ktoś ma w lepszej jakości ? mam ochotę wstawić jejako tapetę do lapka a tejjakości co jest chyba bym sie wstydział
anulka [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 11:18 zakup koszulek
Ja w firmie jestem między innymi od zakupu koszulek. Mam bardzo dobre ceny. Nigdy nie kupuję szmat, a i tak cena jest dobra. Możemy poczekać do zakupu przez moją firmę i dołaczyć do zamówienia.
Co do naprasowywanek/wycinanek , to sama mam taką jedną koszulkę. Piorę ciągle i chodzę bez przerwy (zresztą też motocyklowa) - wygląda jak nowa i nie jest sztywna. Cały czas mamy kwestię znaczka...
Znam takiego gościa na naszym forum coby mógł nam pomóc....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum