Cześć!
Jestem Michał, mam 27 lat, pochodzę z Przemyśla i tu obecnie mieszkam i pracuje. Motocykle to moja zajawka od zawsze, od małego coś zawsze było; najpierw motorynka, potem komar, MZ 150, Jawa 350, z poważniejszych moto to Suzi GS 500 a obecnie posiadam i turlam się po okolicy Virago 535. Założyłem konto na forum ponieważ coraz bardziej ciągnie mnie do turystyki motocyklowej, na następny sezon mam zamiar kupić jakieś moto w tej klasie (Virka oczywiście zostaje w garażu), po przeczytaniu masy artykułów padło właśnie na Hondę NT Deauville. Myślę, że przedstawiłem się wystarczająco i zostanę mile przywitany w gronie użytkowników, a moje pomysły i moja dotychczasowa zdobyta wiedza motocyklowa będzie pomocna.
Pozdrawiam Szerokości
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1797 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sro Lis 26, 2014 15:01
Powitać, powitać..
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum