Jako Ĺźe jestem ĹwieĹźym posiadaczem Devilki , i Ĺźebym nie wyszedĹ na gbura chcÄ siÄ przywitaÄ , wiÄc witam i pozdrawiam wszystkich , co do maszyny , jestem mega zadowolony , wczeĹniej byĹ Burgman 400 ale umywa siÄ do Devilki
Wysłany: Pon Lip 21, 2014 22:26 Re: Witam z Krakowa
wladek napisał/a:
Jako Ĺźe jestem ĹwieĹźym posiadaczem Devilki , i Ĺźebym nie wyszedĹ na gbura chcÄ siÄ przywitaÄ , wiÄc witam i pozdrawiam wszystkich , co do maszyny , jestem mega zadowolony , wczeĹniej byĹ Burgman 400 ale umywa siÄ do Devilki
No prosze. Twoja droga moto wielce zblizona do mojej.
Pozdrawiam i zapraszam na jakies mini spotkanie.
W srode o 18 bedzie okazja, w Myslenicach spotyka sie taka znajoma grupa, co razem czasem jezdzimy.
Jak cos pisz na priv.
Wysłany: Pon Lip 21, 2014 22:42 Re: Witam z Krakowa
Marcin-KrakĂłw napisał/a:
wladek napisał/a:
No prosze. Twoja droga moto wielce zblizona do mojej.
Pozdrawiam i zapraszam na jakies mini spotkanie.
W srode o 18 bedzie okazja, w Myslenicach spotyka sie taka znajoma grupa, co razem czasem jezdzimy.
Jak cos pisz na priv.
MiaĹem przyjemnoĹÄ poznaÄ chĹopakĂłw (jeĹli chodzi o tych z burgmanii , wĹadimir, Ĺciemniacz , zbychu) ciÄĹźko w tygodniu znaleĹşÄ czas ale ĹledzÄ forum i prĂłbujÄ siÄ wstrzeliÄ w wypad z wami , chociaĹź ostatnio grupa jakby siÄ podzieliĹa , pozdrawiam i do zobaczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum