Cóż przyszło mi po 15 latach przerwy jazdy jednośladem (MZ 250, stary dobry niemiec poszedł dalej przy przebiegu 50 000, z czego większość przez poprzedniego właściciela) powrócić do jednośladów. Naszło mnie na wiosnę i postanowiłem, że odstawiam fajki, a kupuję DEAUVILkę bo ciągnie mnie do wyglądu motocykla obudowanego kuframi, a że jest to sprzęt trwały i nie dający zbyt wiele możliwości do szaleństwa na drodze idealnie pasuje do mnie. Cóż, pojazd od tygodnia u mnie jest to model z 2001r, 32 000 przebieg, jestem 3 właścicielem w kraju, jeśli historia jest prawdziwa, a wszystko na razie na to wskazuje, to motorek wygląda i sprawuje się jak "nówka", a mam nadzieję, że kilka lat pojeżdżę i razem z 7-letnim synem pozwiedzamy sobie mazowsze, a w późniejszych latach resztę kraju. Na razie to tyle do kolejnego wpisu. Na razie poruszam się głównie po powiecie otwockim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum