Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Sob Kwi 05, 2014 23:12
W Niemczech jako datę produkcji wpisują w papierach datę pierwszej rejestracji, więc możliwe że sprzedający nawet nie wie, że to 2003r. Nie skreślaj motocykla tylko przez to.
Wysłany: Nie Kwi 06, 2014 09:27
Alan może technicznie jest malina . Ale znając moje Starostwa no to potem można by się nie źle nachodzić i na tłumaczyć czemu rama 03 a papiery 05 , a u diagnosty może być to samo. Szkoda zdrowia i nerwów jak dla mnie . No i jak 03 to trochę nie ta cena .
Coś takiego upatrzyłem po kosztach, tylko, że facet na maila wysłał zdjęcia i dopiero tam wspomniał, że zegarów nie ma, ale ma amnezje i już takiego kupił... w ogóle warto się zastanawiać?
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Kwi 08, 2014 18:55
Nie tylko zegarów mu brakuje. Daj sobie z tym spokój....
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
po za tym widać, że boczka nie ma jednego, z jednej strony spokojnie mogę poskładać to do kupy sam, ale chyba mało prawdopodobne żeby to było proste jeżeli zegarów nie ma a same nie wyparowały...
sgtcop13 mam to dosyć blisko, jest sen Twoim zdaniem jechać i obejrzeć czy całkowicie zapomnieć o tym okazie?
Wysłany: Sro Kwi 09, 2014 18:58
Jak masz blisko, to zawsze można podjechać i obejrzeć. Za to się nie płaci
Ale dla mnie to wygląda tak "padalcowato", że pojechałbym ją oglądać, tylko jakby stała gdzieś, gdzie mi "po drodze"
pozdr
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
Spoko, już zadecydowałem pod Twoim wpływem, że nie popełnię tego błędu co kiedyś czyli nie wpakuje się w "okazję". Poczekam jeszcze miesiąc, rozmnożę budżet i zabiorę się za szukanie porządnej sztuki.
Wysłany: Czw Kwi 10, 2014 15:16
Jasne że tak. Pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł i przy sraczce. Może się trafi coś fajnego w okolicach kogoś z forum. Wtedy można wstępnie oblukać...
pozdro
Aby nie zakładać nowego tematu, pozwolę sobie podłączyć się do tego tematu , a zarazem poprosić o pomoc w wyborze właściwego moto.
Na tę chwilę mam na oku ten:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4371488272
jestem po rozmowie i jutro mam go zobaczyć. Wiem, że moto było malowane, o powodach nie piszę, ponieważ jutro postaram sobie je potwierdzić.
Drugie moto to ten:
http://olx.pl/oferta/hond...html#2b086ebbf7
Proszę o pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum