Wysłany: Nie Cze 15, 2014 21:34 Zakup motocykla Honda NTV - na co zwracać uwagę?
Witajcie Chociaż co do zakupu to pewien ciągle nie jestem bo w głowie są opcje NTV/baza pod cafe racera to jakąś Hondę z okolic na pewno pojadę obejrzeć.
Na co szczególnie zwracać uwagę?
Dodam że jestem praktycznie totalnym laikiem bo choć dwa weterany przerobiłem to jednak "japoni" w której generalny remont silnika odpada nie miałem, zwłaszcza że interesują mnie ogłoszenia NTV-ek za 4-4,5tys. zł.
Jakiegoś mechanika z okolic Rzeszowa postaram się złapać bo sam na pewno nie pojadę, ale nie każdy z nich musiał serwisować NTV która się podobno nie psuje
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 654 Skąd: Szewna
Wysłany: Pon Cze 16, 2014 16:12
Najlepiej zapodaj linki z ogłoszeniami, wtedy Ci odpiszemy głownie co do oryginalności sprzęta.
A zwracać uwagę trzeba na to co przy każdym innym motocyklu.
Hmm to w takim razie chyba wiem gdzie jechać Mam tylko jedno pytanie - przednia/tylna obręcz jest zmieniona? Bo na fotkach wyglądają na inne kolorystycznie, ale oba fabryczne malowania zdaje się.
Tak obręcze są różnych kolorów. Taką już kupiłem od sgtcop13. Nie ma co ukrywać że ktoś wcześniej miał na niej jakąś przygodę i byś może dlatego była konieczna wymiana przedniej obręczy.
Maszyna zmieniła właściciela Jak na razie tylko jeden kierunek padł i jakoś dziwnie faluje góra/dół podczas jazdy ale pierwsze do naprawy a drugie jakiś ustawień
Dźwięk przy przyspieszaniu jest cudowny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum