Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 13:06 Hey wszystkim
Witam Jestem PaweĹ z Lublina (28lat) Od koĹca poprzedniego sezony jeĹźdĹźÄ na hondzie ntv 600 z 89r JuĹź wiem Ĺźe to byĹ dobry wybĂłr Silnik w vaĹce i kardan to dobre poĹÄ czenie Niskie spalanie (4l/100km) dosyÄ dobre osiÄ gi dostÄpne juĹź od doĹu (sprawdza siÄ w mieĹcie bo nie trzeba mieszaÄ biegami) i maĹe koszty exloatacji (kardan) Jako moto do pracy i czasami na trasÄ (z raczej maĹymi prÄdkoĹciami przelotowymi 100-120km/h) i za takÄ kasÄ sprawdza siÄ wyĹmienicie
A tak wyglÄ da:
Pozdrawiam wszystkich maniakĂłw ntv Ĺek Lewa w gĂłrÄ:wink:
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 01:26
Ĺadna ta Twoja 600 Co do silnika, to podejrzewam, Ĺźe trzewia sÄ dokĹadnie te same, a jedynie silnik jest "rozwiercony". ElastycznoĹÄ, moc i moment zapewne takĹźe sÄ nieco mniejsze, ale nie przejmowaĹ bym siÄ tym, bo to tylko liczby... W praktyce 5 koni w jednÄ , czy w drĂłgÄ to Ĺźadna róşnica...
WidzÄ chĹodnica jakaĹ kombinowana i pryĹniÄte sprayem koĹcĂłwki kolektorĂłw... Ĺadnie by siÄ prezentowaĹa z polerowanym rantem
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 01:41
DokĹadnie ChĹodnica kombinowana Od razu na oryginalnÄ nie wyglÄ daĹa ale wielkoĹciowo to samo a Ĺźe na razie na oryginalnÄ mnie nie staÄ zostanie taka
Bardziej zaleĹźy mi na sprawnej caĹej konstrukcji niĹź na wyglÄ dzie wiec pozostanie bez polerowanych rantĂłw
I jak to bywa z ntv kami w rzeczywistoĹci wyglÄ dajÄ lepiej niĹź na zdjÄciach;)
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 03:04
DokĹadnie! NTV na Ĺźywo wyglÄ dajÄ znacznie lepiej! Mi chĹownica wydaje siÄ wiÄksza niĹź w oryginale... NajwaĹźniejsze, Ĺźe dziaĹa! Nie wymieniaj na oryginaĹ, jeĹźeli silnik trzyma odpowiedniÄ temperaturÄ! Stracisz kasÄ, a efekt bÄdzie taki sam! To juĹź lepiej ranty wypolerowaÄ Hehe
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 17:03
Witam PawĹa z Lublina!
Pytanie na poczÄ tek. Czy znasz tani parking strzeĹźony 24/h w Lublinie blisko centrum? Moto trzymaĹem w zeszĹym roku na ul. Balladyny ale pech chciaĹ Ĺźe go zlikwidowali...
SzerokoĹci i byÄ moĹźe do zobaczenia gdzieĹ na mieĹcie.
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 23:01
Niestety nie znam DokĹadnie mieszkam koĹo Lublina wiÄc z parking nie byĹy mi nigdy potrzebne PokrÄÄ siÄ koĹo centrum pytaj rozglÄ daj napewno znajdziesz;)
PS Raz widziaĹem na mieĹcie czerwonÄ ntv kÄ na lubartowskiej wieczorowÄ porÄ MoĹźe ty Ty;)
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 21:56
W zasadzie to przydaĹa by siÄ wiedza skÄ d ta chĹodnica. Wiadomo, upadek bez gmoli czÄsto oznacza szukanie nowej chĹodnicy. Okazuje siÄ Ĺźe moĹźna dobraÄ rĂłwnieĹź z innego moto, choÄ mi siÄ to kiedyĹ nie udaĹo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum