Witam wszystkich serdecznie!
W zasadzie rozpoczynam mojÄ przygodÄ z motocyklem. Do tej pory kilkanaĹcie tysiÄcy przejechaĹem 50-kÄ . Szukam jednoĹladu na kaĹźdÄ pogodÄ na kaĹźde warunki, na ktĂłrym bÄdÄ mĂłgĹ polegaÄ. Mechanik radzi Deauvill'kÄ. Chyba ma racjÄ. Ale poczytam, poszukam, ponaradzam siÄ. LiczÄ na ĹźyczliwoĹÄ i wyrozumiaĹoĹÄ. Mam juĹź swoje lata a dopiero siÄ uczÄ...
PomoĹźecie?
Pomógł: 23 razy Wiek: 48 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Kwi 04, 2014 22:21
Super. Devi to Ĺwietny wybĂłr. Jutro masz szansÄ poznaÄ nas w realu, bo jeĹşdzimy caĹy dzieĹ po lotnisku na Bemowie. Zapraszamy do Grupy Warszawskiej
DziÄkujÄ wszystkim za miĹe powitanie i Ĺźyczliwe sĹowa. MuszÄ tylko zaznaczyÄ, Ĺźe nie tylko Chuck Norris wie wszystko. Moja Ĺźona teĹź...
Szukam Deauvillki, ktĂłrÄ mĂłgĹbym codziennie (naprawdÄ codziennie - zeszĹej zimy miaĹem moĹźe kilka dni przerwy w jeĹźdĹźeniu, tej zimy 3 tygodnie, bo mi motorek odmĂłwiĹ wspĂłĹpracy) jeĹşdziÄ do pracy, a czasem wyskoczyÄ gdzieĹ dalej w weekend albo co. Wydaje mi siÄ, Ĺźe nie ma wÄ tpliwoĹci, Ĺźe to ma byÄ wĹaĹnie NT. Raczej nie bÄdzie mnie staÄ na 700, ale w granicach ok. 10.000 to za dobry motocykl jestem gotowy zapĹaciÄ. Nie sĹyszeliĹcie o jakiejĹ wspaniaĹej ofercie okazyjnej?
Wiem, Ĺźe jest oddzielny dziaĹ GieĹda. Za chwilÄ tam pewnie coĹ napiszÄ. Ale tak, w ramach powitania i przedstawienia siÄ, pozwalam sobie zaznaczyÄ, co tu wĹaĹciwie robiÄ.
Jeszcze raz witam i dziÄkujÄ za Ĺźyczliwe powitanie.
O, a tutaj trochÄ napisaĹem o moich poszukiwaniach. Zapraszam, gdyby ktoĹ chciaĹ i mĂłgĹ pomĂłc. A moĹźe ktoĹ chce sprzedaÄ to, co ja chcÄ kupiÄ? Kto wie...
_________________ N064RD
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pon Kwi 07, 2014 14:59
CzeĹÄ.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum