Wysłany: Nie Mar 02, 2014 16:28 Witam wszystkich motocyklistów
Witam wszystkich . Na imię mam Hubert i pochodzę z okolic Ostrowi Mazowieckiej. Prawo jazdy kat. A posiadam już od 2012r ale do tej pory nie udało mi się kupić żadnego motocyklu.Z uwagi na to że jetem również klubowiczem Hondy Accord, w grę wchodziły tylko motocykle z pod znaku Hondy.Mam nadzieje że tak samo jak moje auto motorek nie będzie mi sprawiał przykrych niespodzianek.Na dniach w moim posiadaniu będzie NTV 97r. NTV-kie kupuje od kolegi który posiadał ją od trzech lat i bardzo sobie chwalił.Jak wszystko pójdzie według planów to może zawitam na zlot , bo mam tam bardzo blisko. Wtedy osobiści się z Wami przywitam, i zapoznam. Pozdrawiam i czekam tak jak pewnie wielu z Was, na słoneczko i ciepełko.
Pomógł: 24 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 908 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Nie Mar 02, 2014 22:44
Witaj! To Twój pierwszy jednoślad z napędem jak rozumiem? Powodzenia!!!!
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum