Pomógł: 1 raz Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 187 Skąd: Gliwice
Wysłany: Sro Sty 15, 2014 23:38 Prosba o ocene
Witam
Kolega szuka ntv (jest z Gliwic). Znalazl w sieci takie ogloszenie, co o tym myslicie?
Moze ktos zna te maszyne? Albo moze mieszka w poblizu i znalalby troche czasu,,,, oczywiscie odwdziecze sie:)
http://otomoto.pl/honda-n...y-M3886134.html
Timix Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 17 Sie 2013 Posty: 24 Skąd: Małop/Ślask Chrzanów
Wysłany: Wto Lut 11, 2014 22:56
Witam . Koledzy jako ze jestem na kupnie Devillki . I co by nie zakĹadaÄ nowych postĂłw podepnÄ siÄ pod ten . Co sÄ dzicie o tych maszynkach moĹźe komuĹ znane ? wiadomo zdjÄcia to nie natura .
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kamieńsk
Wysłany: Sro Lut 12, 2014 09:11
W pierwszej Ĺadne nikle, wÄ tpiÄ by komuĹ siÄ chciaĹo je poprawiaÄ a dostaÄ je w dobrym stanie w rozsÄ dnych pieniÄ dzach graniczy z cudem. Dodatkowo kufer centralny, nowe opony - parÄ setek do przodu. Druga prawdopodobnie z Hiszpanii. TĹumik i kolana malowane prawdopodobnie nie dla widzimisiÄ wĹaĹciciela tylko zaczÄĹy rdzewieÄ. Na silniku widaÄ braki lakieru czy teĹź utlenianie aluminium. Niby mĹodsza od pierwszej o 2 lata ale wydaje mi siÄ Ĺźe w motocyklach waĹźniejszy jest wyglÄ d niĹź wiek. OsobiĹcie jeĹli miaĹbym wybieraÄ to przejechaĹbym siÄ obejrzeÄ pierwszÄ bo na zdjÄciach wszystkiego siÄ nie zobaczy.
_________________ Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
Timix Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 17 Sie 2013 Posty: 24 Skąd: Małop/Ślask Chrzanów
Wysłany: Sro Lut 12, 2014 11:44
Zgadza siÄ co na Ĺźywo to na Ĺźywo , rynek obserwuje od roku i sprzÄty koĹo 10 to i rok czasu wiszÄ ogĹoszenia . Jak to mĂłwiÄ kaĹźdy towar ma swojego kupca . Kurcze kawaĹek mam do Lublina 350 km sprowadzona ta 1 w 2008 r z WĹoch . 2 to Holandia gostek ma jÄ rok . Zerkam dalej moĹźe coĹ siÄ wykluje chyba ze dostane wene i pojadÄ do Lublina .
Wiek: 41 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 455 Skąd: lubartów/warsiawka
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 12:40
Timix napisał/a:
Zgadza siÄ co na Ĺźywo to na Ĺźywo , rynek obserwuje od roku i sprzÄty koĹo 10 to i rok czasu wiszÄ ogĹoszenia . Jak to mĂłwiÄ kaĹźdy towar ma swojego kupca . Kurcze kawaĹek mam do Lublina 350 km sprowadzona ta 1 w 2008 r z WĹoch . 2 to Holandia gostek ma jÄ rok . Zerkam dalej moĹźe coĹ siÄ wykluje chyba ze dostane wene i pojadÄ do Lublina .
za 2 tyg jade na likend do Lubartowa - 30 km od lublina, bede i w lublinie, jezeli chcesz moge rzucic okiem
Ew ja mojÄ bÄdÄ sprzedawaĹ, za okoĹo miesiÄ Ä, 1999 r, i cena odpowiednio nizsza ;p
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 16:39
Koledzy czy w 05 wychodziĹ taki czerwony http://allegro.pl/honda-n...4061393939.html czy powinien byÄ taki niby bordo metalic DzwoniĹem z Niemiec sprowadzona rok temu i wszystko jest cacy - co sÄ dzicie ?
Tu jest 04 i taki bordo metalic http://otomoto.pl/honda-n...v-M3950772.html
hmm i byÄ tu mÄ dry .
KoĹcem miesiÄ ca mam mieÄ wolne i pasowaĹy by siÄ gdzieĹ podjechaÄ oblukaÄ na Ĺźywo
Pozdro LwG.
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 17:23
ByÄ moĹźe kolory sÄ identyczne lecz jedna devi fotografowana w peĹnym sĹoĹcu a druga w sĹabszym oĹwietleniu?
Ale poczekajmy na zdanie lepiej poinformowanych
pozdro
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
OsobiĹcie podoba mi siÄ ta z 2004r. Ma wyĹźszÄ szybÄ, deflektory na rÄce i nogi, podgrzewane manetki, wydaje mi siÄ Ĺźe ma wiÄksze kufry. Jak to wszystko podsumujesz to nazbiera siÄ niezĹa kwota. OczywiĹcie trzeba by byĹo sprawdziÄ mechanikÄ. Nie patrzÄ siÄ na tak maĹÄ róşnicÄ rocznikowÄ . Ale to moje zdanie.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2011 Posty: 790 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 23:53
CoĹ mi ten bordo podpada w "650" - to raczej kolor z "700" (wĹaĹnie takÄ mam aktualnie). WczeĹniej miaĹem 650-tkÄ, a zanim jÄ nabyĹem, nagapiĹem siÄ na setki ofert - czerwony dla tego modelu to raczej taki, jak tej z 2005 roku. OczywiĹcie nic sobie uciÄ Ä nie dam, ale statystycznie powinienem byĹ trafiÄ w takiej masie ogĹoszeĹ, choÄ jednÄ bordowÄ ...
Tutaj raczej nie ĹwiatĹo gra rolÄ, lecz kolor. Nie róşniÄ siÄ odcieniem czerwonego, ino jedna pod dojrzaĹÄ wiĹniÄ staĹa, a druga siÄ czerwieni niczym podlotek
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Maj 2012 Posty: 56 Skąd: Śląskie
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 03:46
od 2002r. deauvillki na czaszy nad reflektorem nie majÄ tego czarnego paska, a na zdjÄciach widzÄ Ĺźe jest. Ten pasek miaĹy deauvilki z lat 1998-2001. wiec czasze ma z tych lat.
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 08:40
Romcio mĂłwisz o tym co sÄ poziome paski niby wlot powietrza na chĹodnice , hmm z tego co zerkaĹem to wszystkie maja czarny , chyba Ĺźe byĹa malowana po caĹoĹci .
Imm wiÄcej ogĹoszeĹ oglÄ dam tym bardziej ciÄĹźko coĹ wybraÄ masakra . I ciÄĹźko Ĺźeby coĹ byĹo bliĹźej niĹź 300 km z tych po lifcie i w miodzio stanie
Moim zdaniem ta druga Devilka byĹa caĹa malowana, za wyjÄ tkiem kufra centralnego, ktĂłry jest identyczny jak mĂłj z Devilki 2011.
TaKa wiĹniowa kolorystyka sprawi, Ĺźe bÄdzie to "unikat". Pozostaje tylko pytanie, czemu ktoĹ malowaĹ caĹy motocykl? Nie proĹciej byĹo pomalowaÄ pokrywÄ kufra?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum