Mieszkam w Krakowie, w moim garażu stoi na razie Honda Foresight 250...ale juz się rozglądam za czymś większym wygodniejszym i tak trafiłem na to forum. Opcja jest jedna, to będzie HONDA tylko nie wiem jeszcze jaka
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1797 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Gru 06, 2013 20:46
Powitać, powitać
Masz czas do wiosny, aby się określić co chcesz mieć
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Gru 07, 2013 15:09
looker napisał/a:
Ale podobno najlepiej kupować motory w zimie
Czy to prawda?
Teraz jest najtaniej.
Powitał
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kamieńsk
Wysłany: Sob Gru 07, 2013 15:20
looker napisał/a:
Ale podobno najlepiej kupować motory w zimie
Czy to prawda?
Jak zerkałem po Devilach to zaraz po sezonie było trochę tańszych, teraz cena zaczyna się stabilizować. Tak mi się przynajmniej wydaje. Sam myślę jakiegoś drugiego rumaka capnąć, tyle że cierpię na chroniczny brak gotówki.
_________________ Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum