Stwierdzam że w końcu mogę zacząć pełno prawnie udzielać się na forum gdyż od około miesiąca jestem posiadaczem Deviki którą to zakupiłem od Gregorego z forum. Puki co fotek raczej dawać nie musze gdyż znaczna część wie jak sprzęt wygląda, jeśli sprzęta jakoś przyodzieję w dodatki (nie nie żadne bąbki, łańcuchy i lampki w gre nie wchodzą ) to pewnie się o tym dowiecie w jakiejś foto relacjii czy czymś podobnym. Puki co trzeba mi czekać do wiosny żeby się motongiem zacząć w pełni cieszyć
_________________ Nie ważny cel...pretekstem droga...
Pomógł: 6 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Gru 04, 2013 16:13
Devi Grzegorza? Kurcze pamiętam jak ją oglądałem w 2009 r u niego w magazynie. Potem widząc co to za maszyna zachciałem takiej samej. I kupilem w lutym 2010 swojego konika. Tak moto Gregora to wspomnienia...
_________________ jeszcze wcześniej MZ ETZ 150
wcześniej: Honda NT 650 V Deauville 2004r
później: Honda NT 700 V Deauville 2009r
teraz Triumph Tiger Explorer 1200
Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Gru 04, 2013 21:10
Cześć
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum