Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 306 Skąd: piotrków
Wysłany: Pon Paź 21, 2013 19:36
Cześć dziewczyno ! Witają Cię chłopaki ( w większości, jeszcze )
Miłych poszukiwań motocykla i do zobaczenia na szosie
W razie problemów, śmiało się odzywaj na forum. Grupa Warszawska to same swoje chłopaki i myślę, że zawsze któryś z chęcią zawsze podjedzie, przeregulować co nieco
_________________ Oj życie, życie. Żebyś Ty miało morde, to bym skopał Ci dupe !
U mnie teria już poszła inzostała tylko praktyka. Ja już kupiłam melisę na tę saczególną okazję
Ja też już praktyka. Motór już czeka w salonie, ciuchy skompletowane, pogoda coraz słabsza, na wydanie dokumentu też trzeba czekać, więc jeśli nie zdam za pierwszym razem to w tym sezonie już nie polatam. W jakiej szkole byłaś na kursie? U mnie w Promotorze było sporo dziewczyn.
Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lis 15, 2013 23:44
[quote="KBdrums"]
Krwawa_Stefania napisał/a:
Ja też już praktyka. Motór już czeka w salonie, ciuchy skompletowane, pogoda coraz słabsza, na wydanie dokumentu też trzeba czekać, więc jeśli nie zdam za pierwszym razem to w tym sezonie już nie polatam. W jakiej szkole byłaś na kursie? U mnie w Promotorze było sporo dziewczyn.
Jestem ciekawa jak tam u Ciebie. Praktyka już poszła? Prawko odebrane? Pierwsze loty zaliczone?
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lis 17, 2013 00:54
RedGuy napisał/a:
Ej no, a ja się jeszcze nie przywitałem ale wieśniak jestem. CZEŚć
Zostało Ci wybaczone
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum