Panie i Panowie, właśnie ZDAŁEM EGZAMIN!!! Sam w to nie wierzę, bo miałem mega dużo zastrzeżeń do swojej jazdy i już w trakcie byłem przekonany, że kaplica. Ale bardzo sympatyczny egzaminator przymknął oko na wiecznie niewyłączony kierunkowskaz po skręcie (nawyk z auta, tam się samo wyłącza) i tak oto przy odrobinie szczęścia (pogoda) ten sezon nie będzie dla mnie stracony.
Dziś odebrałem plastik mniejszy (w starostwie) i większy (w salonie Hondy). Honorowa rundka w korkach po Warszawie, kilka momentów podnoszących ciśnienie i mega banan na twarzy. To jest to!
Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lis 15, 2013 23:46
KBdrums napisał/a:
Dziś odebrałem plastik mniejszy (w starostwie) i większy (w salonie Hondy). Honorowa rundka w korkach po Warszawie, kilka momentów podnoszących ciśnienie i mega banan na twarzy. To jest to!
Mam Cię! A ja w swojej powitalni pytałam czy już zdałeś i odebrałeś co trzeba
Gratulacje!
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Muszę częściej zaglądać do Twojej powitalni Zdałem, odebrałem, jeżdżę. Ciuchy z podpinką, kominiarka i grzane manety robią robotę w taką pogodę. Pozdrawiam!
Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Lis 16, 2013 19:19
KBdrums napisał/a:
Ciuchy z podpinką, kominiarka i grzane manety robią robotę w taką pogodę. Pozdrawiam!
Zapomniałeś o majtkach z golfem
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Czw Gru 05, 2013 22:24
Witaj!
Znam to uczucie, gdy po latach w końcu znowu usiądzie się na upragnione 2 koła, w dodatku swoje. Wspaniała sprawa!
Ja swoją Pony 301 nadal trzymam w garażu, jest praktycznie niezużyta (od nowości u mnie), sprzedawać żal, zostanie dla potomnych . Czasem z sentymentu się nią przejadę po ogrodzie, ożywają wspomnienia i pierwotnie zaspokajane marzenia z dwoma kółkami i silnikiem...
Gratuluję zdanego egzaminu, to jedyna słuszna droga do motocyklizmu.
Pozdrawiam,
B.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum