Mam pytanie, czy możliwa jest opcja metalowej bransolety zamiast paska? nawet z dopłatą...
Inne pytanie:
Cytat:
zrobiliśmy pewien patent, który pozwoli mi zrobić mniejszą ilość zegarków - nawet pojedyncze sztuki.
Czy zatem mogę sobie wybrać dowolny zegarek z Twojej oferty i za jakąś sensowną dopłatą zrobisz mi tarczę? No wiesz taki w 100% unikat w skali świata specjalnie tylko dla mnie ?
Grafika, na bazie loga forum, którą zaproponowałem jest oczywiście tylko propozycją, możemy zrobić dowolną, jeśli ktoś chce mieć na tarczy swoją NTVkę, żonę, męża, kochankę/a, córkę, syna, psa, kota... cokolwiek to proszę pisać zrobię wizualizację
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 546 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Paź 23, 2013 12:11
Ender te twoje "sikory" mają sprzączkę metalową czy z tworzywa? Pytam bo mam uczulenie które dyskwalifikuje zegarki z metalowymi sprzączkamu chyba ze są ze złota
_________________ Pozdrawiam
Zawsze na zakręcie....
KRESEK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum