Pomg: 3 razy Wiek: 38 Doczy: 23 Sie 2010 Posty: 306 Skd: piotrkw
Wysany: Pon Pa 21, 2013 20:36
Cześć dziewczyno ! Witają Cię chłopaki ( w większości, jeszcze )
Miłych poszukiwań motocykla i do zobaczenia na szosie
W razie problemów, śmiało się odzywaj na forum. Grupa Warszawska to same swoje chłopaki i myślę, że zawsze któryś z chęcią zawsze podjedzie, przeregulować co nieco
_________________ Oj ycie, ycie. eby Ty miao morde, to bym skopa Ci dupe !
Wysany: Pon Pa 21, 2013 20:51
Krwawa_Stefania napisa/a:
U mnie teria już poszła inzostała tylko praktyka. Ja już kupiłam melisę na tę saczególną okazję
Ja też już praktyka. Motór już czeka w salonie, ciuchy skompletowane, pogoda coraz słabsza, na wydanie dokumentu też trzeba czekać, więc jeśli nie zdam za pierwszym razem to w tym sezonie już nie polatam. W jakiej szkole byłaś na kursie? U mnie w Promotorze było sporo dziewczyn.
Wysany: Pi Lis 15, 2013 23:44
[quote="KBdrums"]
Krwawa_Stefania napisa/a:
Ja też już praktyka. Motór już czeka w salonie, ciuchy skompletowane, pogoda coraz słabsza, na wydanie dokumentu też trzeba czekać, więc jeśli nie zdam za pierwszym razem to w tym sezonie już nie polatam. W jakiej szkole byłaś na kursie? U mnie w Promotorze było sporo dziewczyn.
Jestem ciekawa jak tam u Ciebie. Praktyka już poszła? Prawko odebrane? Pierwsze loty zaliczone?
_________________ Wedug ostatnich sonday CBOSu 25% polskich nastolatkw optymistycznie patrzy w przyszo. Pozostae 75% nie ma pienidzy na narkotyki.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Moesz zacza pliki na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum