Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Czw Gru 27, 2012 20:42
W necie znalazłem na jakimś forum gościa, który podniósł tył przez wygięcie do góry stelaża na wysokości kanapy. Srednio to wyglądało moim zdaniem. Jak już to próbowałbym dopasować cały zadupek od innego moto.
i wyszła hybryda, która bardzo mnie zadowala... Dodałem od siebie jeszcze chromowane kubki zegarów i lusterka w kierownicę(które de facto posiadam przy swoim motongu i jestem z nich bardzo zadowolony). BTW drugi motong to Moto Guzzi Breva.
Pomógł: 23 razy Wiek: 47 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 19:52
Działać Panowie bo zima się zaraz skończy
pikonrad Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 410 Skąd: Toruń
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 20:46
Cóż ja chyba jako jedyne co mi się zimą uda zrobić, to odebrać dowód rejestracyjny zatrzymany dwa dni po wygaśnięciu badań. Jakaś paranoja, na badaniach gość sprawdził mi tylko numery ramy.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 20:56
U mnie problem w tym, że mam Wingracka, więc jakaś poważna zmiana nie wchodzi w grę Chyba że po wakacjach stwierdzę, że na dalekie podróże wolę jednak samochód, to pozbędę się gratów do turystyki i przerobię dupkę na bardziej nowoczesną i zadziorną.
Dokładanie u mnie to samo. Gdybym drugie moto miał, też bym kombinował. W tej sytuacji za bardzo sprawy nie chcę ruszać. Czasu brakuje żeby na forum regularnie zaglądać, a operacja tego typu-nie w tym momencie. Garaż blaszak-bez prądu i ogrzewania. Jedynie wyłożenie grubym styropianem lekko uratowało sprawę, ale to nadal nie są warunki na zimowe prace nad maszyną... Pozostają drobne sprawy, które mogę zrobić w domu wymontowując coś z motonga.
Odgrzeję
Jakiś czas temu natknąłem się na twoją hybrydę Hondy z Gutkiem która bardzo to mi sie podoba
Jednak oglądałem, oglądałem i coś mi tam nie tak było i pozwoliłem sobie zrobic swoją wersję, niznacznie różniącą się od oryginału
abrekenezar - mam nadzieję że nie pogniewasz się za przywłaszczenie twojego zdjęcia.
[ Dodano: Pią Wrz 20, 2013 20:11 ]
Ponieważ mam taką zabiedzoną NTV z którą nic nie zdążyłem w tym roku zrobić, a zima idzie no to sobie wyszukałem zajęcie.
Torba, nie ma problema. Zdjęcia bierzta ile chceta. Jakie ono tam moje? Ale wkleiłeś to samo zdjęcie, czy coś tam się zmieniło? Bo za diabła nic nie widzę...
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 450 Skąd: Kotlin
Wysłany: Pon Mar 10, 2014 13:39
Mi się marzy popracować nad wyglądem oraz pozycją, żeby była bardziej wyprostowana, a nogi mniej podkurczone. Niestety zawsze odkładam to na dalszy tor, a potem zapomnę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum