Witam wszystkich forumowiczĂłw.
Jakub jestem, ksywka "Waski". Aktualnie zamieszkujÄ w wielkopolsce dokĹadnie w Jutrosinie. Na chwilÄ obecnÄ Ĺmigam HondÄ CX 500 C US 79r. PrzymieĹźam siÄ do kupna Hondy NT ale ktĂłrego modelu dokĹadnie jeszcze nie wiem, mam nadzieje Ĺźe pomoĹźecie w wyborze i z zakupem.
Interesuje siÄ trochÄ mechanikÄ (remont CX'a sam robiĹem), kulinariami gdyĹź z zawodu kucharzem jestem.
Dlaczego chcÄ kupiÄ HondÄ NT? A no dlatego Ĺźe lubie podróşowaÄ po kraju i za granicÄ a NT doĹÄ dobrze siÄ do tego nadaje, nie jest za mocna co mi odpowiada bo nie krÄci mnie pociskanie ile fabryka da tylko delektowanie siÄ spokojnÄ jazdÄ .
Puki co na to muszÄ jeszcze poczekaÄ i mam nadziejÄ Ĺźe do przyszĹego sezonu znajdÄ odpowiedni sprzÄt w normalnych pieniÄ dzach.
Pozdrawiam i lewa w gĂłrÄ.
_________________ Nie ważny cel...pretekstem droga...
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Wrz 20, 2013 10:12
Witamy, witamy
Szukaj moto, bo teraz jest najlepszy okres na poszukiwania. Wiem to po sobie. Ja juĹź coĹ znalazĹem i "zaklepaĹem". Jak dobrze pĂłjdzie to jeszcze w tym miesiÄ cu bÄdzie toto staĹo w moim garaĹźu....
pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum