Marek94
Wysłany: Pią Sie 09, 2013 22:47 Witam
Witam wszystkich posiadaczy ntv.PochodzÄ z okolic Sanoka ale tam Ĺmigam na Cbr600,CB750 Ntv poruszam siÄ po niemieckich autostradach w okolicach Aachen.
O ntv myĹlaĹem juĹź dano temu ale los potoczyĹ mnie w kierunku cb a potem w cbr wiÄc kardanowiec poszedĹ w zapomnienie teraz gdy w De spÄdzam doĹÄ duĹźÄ iloĹÄ czasu to zdecydowaĹem ze kupie tu motocykl do zabawy na miejscu maiĹo byÄ duĹźe enduro pokroju xr,xl ale nic w uczciwej kasie siÄ nie trafiĹo i wtedy ukazaĹa siÄ ntv kupiĹem bez dĹuĹźszego namysĹu i jestem jej szczÄĹliwym posiadaczem.Honda jest z 96 z dĹugim wydechem,bardziej podoba mi siÄ krĂłtki moĹźne kiedyĹ siÄ zmieni.KupiĹem jÄ od..... dziadka wiem wiem nie moĹźliwe a jednak sam w to nie wierzyĹem ale jakoĹ siÄ udaĹo jej stan oceniam na bdb jedynie sprzÄgĹo siÄ koĹczy i wgnitka na baku,dostaĹem peĹnÄ dokumentacje ksiÄ ĹźkÄ serwisowÄ i jakiĹ tam papiery ogĂłlnie wypas.Pierwsze 1000 km za mnnÄ i jestem mega zadowolony jest parÄ zmian jakie chce wprowadziÄ ale to juĹź w innym wÄ tku.Na razie tyle tych Ĺźali i tak nikt tego caĹego nie przeczyta .WiÄc witam wszystkich i mam nadzieje Ĺźe przyjmiecie mnie w swoje szeregi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum