Wysłany: Nie Wrz 08, 2013 18:31 Witam wszystkich użytkowników forum i pozdro dla Killu
jak w temacie pozdrawiam ekipe forumowiczów od niedawna stałem sie posiadaczem nt 700v/va rocznik 2006 niebede ukrywał że troszke za sprawą Kill-a wsumie miała byc ntv 650 ale jakos tak wyszło i jest nt 700 troche dziwnie czuje sie w siodle po przesiadce ze sporta ale coraz lepiej to wyglada
heh kamila poznałem przypadkiem i jakos tak juz ta znajomosc trwa bardzo życzliwa osoba ale wtedy latałem na cbr 900 a prze jego ntv-ke zaczalem przychylnie patrzec na ten typ motocykli i masz nt 700 zagosciła teraz w moim garażu
arturo72 z nieba mi spadłes powiedz mi jak sie obsługuje te wskazniki zużycia paliwa czy to pokazuje jak w samochodzie spalanie chwilowe i w trakcie jazdy jak to wykalibrowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum