Wysłany: Sob Lip 27, 2013 21:10 Cześć wszystkim użytkownikom tego zacnego forum.
Mieszkam w Zagłębiu a przygoda z motocyklami trwa od początku lat 90-tych.Gustuje w klasycznych motocyklach i tak już chyba zostanie.Posiadam NTV Revere z 89 r.Wybór był podyktowany zainteresowaniem silnikiem V2. Znalazłem sprowadzony z zagranicy bardzo zabiedzony egzemplarz ale po przejechaniu okazało się że mechanicznie jest OK i mimo tragicznego wyglądu polubiłem ten motocykl.Kupiłem i poświęciłem około 100 godzin na renowację motocykl znowu błyszczy i nawija kilometry.Miałem i mam z tego tytułu dużo satysfakcji.Jeszce raz Witam.
Pomógł: 16 razy Wiek: 59 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 674 Skąd: Wilkowyja
Wysłany: Nie Lip 28, 2013 09:54
Witam
Mam ten sam rocznik i podobnie nabyłem zbiedzony egzemplarz . Po czasie , stopniowo włożyłem w niego mnóstwo czasu i nie mało pieniędzy . Teraz bo po 6 latach u mnie jest prawie igła . Jak sam przyznałeś , jest satysfakcja
Pozdrawiam z Wielkopolski
Witam:) Ja tez włożyłęm juz mnóstwo pracy w NTV a konca nie widac, zostala kompletna lakierka... ale satysfakcja z pokonanej wakacyjnej trasy niesamowita:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum