Wysłany: Sob Lip 20, 2013 19:20 Pozdrowienia z Zabrza
Witam wszystkich,
po kilku latach ujeżdżania chińskich 125-ek stwierdziłem, że potrzeba mi poważniejszego motocykla. Wybór padł na NTV 650 Revere ze względu na żadkie połączenie zalet, których oczekiwałem od japończyka. Od tygodnia jestem, szczęsliwym (przynajmniej jak na razie posiadaczem Reverki z 91 roku. Po przejrzeniu paru tematów widzę, że można się od Was wiele dowiedzieć o tych chyba nie tak popularnych motocyklach. Może znajdą się też chętni na jakieś wspólne wypady ze Śląska
Pozdrawiam wszystkich
Wojtek
Huhers, Polarek, na pewno się gdzieś trafimy prędzej czy później. W sierpniu będę dojeżdżał do pracy do Wrocławia, ale we wrześniu chyba do Gliwic więc będę się więcej kręcił po okolicy.
Fotki dodam jak tylko doczytam jak to sie robi u nas na forum
[ Dodano: Wto Lip 23, 2013 12:18 ]
Chciałem edytować poprzednią wiadomość. Nie wiedziałem, że można tylko do dwóch minut od wysłania.
No to zaśmiecam trochę forum i liczę na wyrozumiałość
[ Dodano: Wto Lip 23, 2013 12:21 ]
P.S. Będę wdzięczny za wytknięcie jeśli coś nie zgadza się z oryginałem, oczywiście oprócz tłumika i kolanek pomalowanych srebrzanką.
Cześć Wojtek
Ładną sztukę upolowałeś ale.... te kolanka..... psują cały wygląd. Kolektory w NTV są z kwasówki więc zdemontuj i wypoleruj na lustro. Jedno popołudnie poświęcisz ale za to efekt murowany, zobaczysz (sam sie w nich zobaczysz) .
Do zobaczenia na trasie
LWG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum