Wysłany: Pią Lip 19, 2013 22:21 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników Hondy!!!!!
Witam gorąco.
Jestem od kilku dni szczęśliwym posiadaczem Hondy NT650 z 2002 roku. Trafiłem na wspaniały egzemplarz, idealnie utrzymany z przebiegiem 5000 km od pierwszego właściciela.
To moja trzecia maszyna. Ostatnio rozstałem się z BMW F650 trochę ze łżą w oku, ale poszła w dobre ręce, więc nie żal.
Mam nadzieję że nowy zakup zrekompensuje stratę po BM-ce i dostarczy wielu wspaniałych chwil.
Witam Wszystkich gorąco jeszcze raz i do zobaczenia w trasie !!!
KEMPES
_________________ Wolność jeździ na dwóch kołach !!!
Hej.
Jeszcze nie mam żadnych doświadczeń w jeździe gdyż czekam na tablicę próbną aby zrobić przegląd.
Moto przyjechał z Włoch i formalności chwilę trwają.
Pierwsze doznania to przepaść w kulturze pracy silnika Hondy w stosunku do Rotaxa.
Wczoraj wymieniłem olej w silniku i wyfrze.
Olej w silniku chyba był od nowości, moto ma 5000 km i tylko jedną pieczątkę w książce serwisowej po 1000 km. Był CZARNY!!!!
Zaaplikowałem Motul 7100 10w40, a do dyfra Motyl GEATBOX 80W90.
Znalazłem pierwszego gwoździa w tylnej oponie, chyba jeszcze z Włoch.
Czekam z niecierpliwością na blachę.
Jak tylko ruszę to napiszę jakie wrażenia z jazdy.
Pozdrawiam i szerokiej drogi.
KEMPES
_________________ Wolność jeździ na dwóch kołach !!!
Wysłany: Pon Lip 22, 2013 18:17
Witaj.Ja z kolei w druga stronę.Sprzedałem ostatnio NTV Revere i zamierzam kupić BMW GS 650 i jestem bardzo ciekawy twoich odczuć co do GS.Możemy pogadać tuta albo pisz na PW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum