Jak obiecałam co po niektórym na tegorocznym zlocie postanowiłam sie zarejestrować na Waszym forum niektórzy zdążyli mnie poznać na zlocie w tym roku, a dla tych co nie to już się przedstawiam
Nazywam się Kasia i jestem partnerką niejakiego goldiego. Nie posiadam swojego motocykla ale jeżdżę jako plecaczek i jest mi z tym dobrze w tym roku byłam na zlocie i powiem że było zarąbiście wręcz chciałabym jeszcze raz. Jesli macie pytania to piszcie
Wysłany: Wto Lip 09, 2013 17:57
Siemka miłośnicy devilli
Jak niektórzy zauważyli śmigam NT 650V (RC47) Deauville 1998, mieszkam w okolicach Konina, ale w związku z pracą ogarniam sporo PL. Jeśli ktoś będąc w okolicy będzie potrzebował pomocy walcie jak w dym. 604254957
Lewa w górę i do zobaczenia na trasie.
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Czw Lip 11, 2013 05:32
Cześć aniołku
Jak miło słyszeć, że chcesz jeszcze raz A jeszcze parę godzin wcześniej mówiłaś, że masz dość Wojtka i jego "motóra" Dupcia się przyzwyczai, kolanko rozrusza, a Łoje i ludziska tam przyjeżdżający Niepowtarzalni! Do zobaczenia
aniołek [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 11, 2013 09:28
BAAARRTTTEEEKKK !!
Czołem
@SławekK
Oczywiście, że mówiłam tak że nie nienawidzę Wojtka i jego motora bo sama jeszcze nie wiedziałam że zlot motocyklowy może być zarabisty Łoje 2014 znowu zostaną podbite przeze mnie i przez goldigo. Chyba, że on nie będzie chciał Ludzie i atmosfera niesamowita jestem szczęsliwa
[ Dodano: Czw Lip 11, 2013 10:29 ]
vagner napisał/a:
Miło było Cię poznać! Mam nadzieję, że na następnych Łojach też się spotkamy! Do zobaczenia na drodze...
Ciebie też miło było poznać. Do zobaczenia na nastepnych Łojach i na drodze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum