Witam wszystkich, zapisaĹem siÄ do forum juĹź w styczniu kiedy to nabyĹem ntv'ke za Ĺmieszne pieniÄ dze trochÄ byĹa sfatygowana ale udaĹo mi siÄ nieduĹźym kosztem reaktywowaÄ, jest to mĂłj pierwszy sezon i na razie jestem bardzo zadowolony, chciaĹbym jednak zapytaÄ siÄ Was o opinie; mianowicie chodzi o to Ĺźe w ten weekend daĹem siÄ przejechaÄ znajomemu nic powaĹźnego siÄ nie staĹo ale kilka czeĹÄ muszÄ wymieniÄ, chciaĹbym siÄ ustrzec przed kolejnymi wymianami i mam dylemat co bÄdzie lepsze gmole czy crash pady? ProsiĹbym o pomocnÄ opinie. Z gĂłry dziÄki i pozdrawiam
Aha jeĹli ktoĹ miaĹby czeĹÄ do reverki na sprzedaĹź takie jak rury wydechowe, dĹşwigniÄ hamulca noĹźnego moĹźe reflektor to jestem zainteresowany.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Sob Lip 06, 2013 22:39
Gmole bÄdÄ lepsze bez wÄ tpienia. Nawet na forum ktoĹ sprzedaje gmole. Zobacz w dziale gieĹda. Nowe 350zĹ, a tutaj sÄ za 200 chyba, wiÄc okazja. Gdybym nie kupiĹ takich miesiÄ c temu to bym braĹ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum