Witam wszystkich! Nazywam sie piotrek, jestem z Cieszyna, pomykam sobie malym fajnym endurakiem.
Fotki z niektorych podrozy mam tutaj:
http://picasaweb.google.com/piotrekxt600
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 825 Skąd: Sławków
Wysłany: Pon Cze 24, 2013 11:25
CzeĹÄ Piotrek! CzyĹźbyĹ zmieniaĹ enduro na coĹ bardziej szosowego?
MiĹego forumowania u nas i gratuluje wyobraĹşni! Podobno tylko ona nas ogranicza
Tak, ja teraz spamuje na kazdym forum motocyklowym
Nie zmieniam enduraka na cos szosowego. Potrafie sobie zrobic krzywde nawet na XTku
Redakcja Motocykla obejmuje patronat nad tÄ wyprawÄ . Gdyby ta informacja miaĹa zachÄciÄ potencjalnego sponsora (reklama na motocyklu), to zapraszam.
I jeszcze raz goraco zachecam do wklejania linka na FB czy dowolne forum, bardzo by mi to pomoglo z promocja Dziekuje!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pon Cze 24, 2013 15:51
Witam.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Teraz dopiero doczytaĹem Ĺźe szukasz to sponsorĂłw , a juĹź myĹlaĹem Ĺźe chcesz w nas roznieciÄ pĹomieĹ dyskusji ( czeĹÄ twoich tematĂłw byĹa caĹkiem ciekawa - Ĺźeby nie byĹo Ĺźe jestem hejterem czy coĹ )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum