Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2011 Posty: 790 Skąd: Szczecin
Wysłany: Nie Maj 12, 2013 22:44 Drut spod kanapy!
CzoĹem wiara!
Tak siÄ szczÄĹliwie zdarzyĹo, iĹź wziÄ Ĺem i nabyĹem kilka dni temu drogÄ kupna Deauville NT 700.
WyczytaĹem sobie na naszym forum, gdzie i co pociÄ gnÄ Ä, aby kanapÄ otworzyÄ. No i otworzyĹem. No i .... Po jej zdjÄciu zobaczyĹem luĹşno leĹźÄ cy w poprzek drut stalowy (fi 5 mm, dĹ. ok. 30 cm, z czterema "zakrÄtami"). ObejrzaĹem siedzisko od spodu, obejrzaĹem moto, i nie umiem wymyĹliÄ gdzie to ustrojstwo byĹo!
ProszÄ o stosownÄ wiedzÄ.
_________________ Nie jedź szybciej niż twój Anioł Stróż potrafi latać...
Najlepiej jak byĹ daĹ zdjÄcie, bo trochÄ trudno sobie wyobraziÄ te 4 zakrÄty
ChociaĹź taki pewien drutowy element jest przy ramie, w poĹowie dĹugoĹci siedzenia i w niego jest wpinane siedzenie.
W mojej NTV-ce nie widziaĹem takiego druta. Nie wiem ja to siÄ ma do Devila.
Ale jeĹli wszystko dziaĹa jak naleĹźy to bym siÄ nie przejmowaĹ, bo sÄ inne problemy na Ĺwiecie
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2011 Posty: 790 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pią Maj 31, 2013 00:50
Cóş, rzeczywiĹcie sÄ . Dla przykĹadu pogoda, zarobki, technika jazdy, etc.
Ale kanapa po umieszczeniu jej na miejscu ,w przedniej czÄĹci - przy baku - podnosi siÄ na jakieĹ 2 cm. Tzn. mogÄ unieĹÄ jÄ rÄkÄ o tyle... W 650-tce tego nie miaĹem; kanapa trzymaĹa siÄ elegancko.
StÄ d pytanie o ten drut nieszczÄsny.
_________________ Nie jedź szybciej niż twój Anioł Stróż potrafi latać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum