Wysłany: Czw Maj 23, 2013 09:09 Pozdrowienia z Opola
Witam wszystkich serdecznie. Nareszcie tutaj trafiĹem
W garaĹźu Deauville rocznik 2002 od zeszĹego sezonu i MZ JaskĂłĹka rocznik 1963 z koszem od tego.
OgĂłlnie jestem ĹwieĹźak motocyklista, chociaĹź na karku prawie 4 krzyĹźyki. W zeszĹym roku zrobiĹem prawko dopiero. W zeszĹym teĹź roku przejechaĹem ok. 7k km, gĹĂłwnie po PL i trochÄ po Czechach. W tym sezonie na razie trochÄ leniwie, ledwo 2k km, wiÄkszoĹÄ na trasie Opole-Sopot. Ale liczÄ, Ĺźe jeszcze siÄ rozkrÄcÄ i bÄdzie troszkÄ lepiej...
Lewa!
To moĹźe spot w ktĂłryĹ z weekendĂłw na Barlickiego? ;]
Co do kierunku na Sopot, to wyruszamy 30go. TeĹź planujesz?
_________________ Honda NT 650 V Deauville 2005
Prop [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 23, 2013 10:04
Sopot musiaĹem zaliczyÄ sĹuĹźbowo, czekaĹem aĹź siÄ pogoda ustabilizuje, Ĺźeby autem nie jechaÄ. Jak siÄ doczekaĹem, to pojechaĹem na moto
Chwilowo mnie uziemiĹo oparcie motocykla o pĹot sÄ siada. ZakoĹczyĹo siÄ poĹamaniem prawego lusterka i szyby turystycznej. SzybÄ zaĹoĹźÄ niskÄ seryjnÄ . Ale dopĂłki nie nabÄdÄ lusterka, a szukam gdzie potrafiÄ, to raczej poza miasto nie wyjadÄ ;(
Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Opole - Gross Stein
Wysłany: Czw Maj 23, 2013 12:14
WITAM kolejnego Opolanina!
Rany, to ilu nas juĹź jest z Opola, bo siÄ pogubiĹem?
SĹuchajcie. MoĹźe jakoĹ tak spontanicznie, ktĂłregoĹ popoĹudnia w weekend ustawilibyĹmy siÄ u mnie w Gross Stein (KamieĹ ĹlÄ ski) na grillek, kocioĹek i pogaduchy? Warunki sÄ odpowiednie - Borys, SĹawekk i Andrut mogÄ potwierdziÄ
Rany, to ilu nas juĹź jest z Opola, bo siÄ pogubiĹem?
SĹuchajcie. MoĹźe jakoĹ tak spontanicznie, ktĂłregoĹ popoĹudnia w weekend ustawilibyĹmy siÄ u mnie w Gross Stein (KamieĹ ĹlÄ ski) na grillek, kocioĹek i pogaduchy? Warunki sÄ odpowiednie - Borys, SĹawekk i Andrut mogÄ potwierdziÄ
Jasna sprawa;]
Ja na co dzieĹ w wlkp siedzÄ, ale jak siÄ tylko wolny weekend pojawia na horyzoncie, to rodzinne Opole po gĹowie chodzi. BÄdÄ jeĹli nie 8go to na pewno 15go. Do tego czasu moĹźe coĹ uknujemy.
JeĹli nie bÄdzie to problemem, to przyjaciel na CM 400 T zagoĹci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum