Odwaliliście w temacie koszulek naprawdę kawał dobrej roboty-BRAWO! Aż mi głupio, że nie machnąłem przy tym nawet palcem Oczywiście chcę i ja mieć przynajmniej dwie takie koszulki (w różnych kolorach rozmiar L lub XL). Osobiście przychylam się do wersji mniej oszczędnościowej, czyli wolę zapłacić nieco więcej za lepszą jakość produktu, co nie zmienia faktu, że podpisuję się pod każdą wspólną decyzją większości. Uwagi na temat modyfikacji wydechu, żeby był na rysunku krótszy i wyeksponowania jednoramiennego wahacza uważam za bardzo słuszne.
NIKO [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 16:20
Jest ok i uważam że każdy by wprowadził jakieś poprawki ale zostawmy tak jak jest .Bo jest super i ja tak jak pisałem 3 sztuki 2 x xxl i 1 m . Najlepiej czarne .
Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 19:33
Moment ... wahacz jest po drugiej stronie - zgoda.Ale skoro jest to monowahacz to oznacza,że po prawej stronie go nie ma ... i to jest charakterystyczne dla NTV.Jak chłop zrobi połowę krótszy wydech to będzie widać,że z prawej strony koła nie prowadzi wahacz i będzie OK.
Easy-rider [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 28, 2007 21:14
Panie Andrzeju już jest co raz lepiej ale nam chodzi o drugi typ wydechu czyli tego krótkiego aby było widać całe koło.
Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 15:08
A gdzie wam się tak śpieszy? Płacimy i wymagamy.Do sezonu jeszcze dużo czasu więc nie widzę powodu by robić koszulki na szybko.Gdyby to był kwiecień to bym przyjął tą wersję ale skoro jest czas to poprawki można wprowadzić.
Kaczy [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 29, 2007 17:27
No widze, że całkiem ładnie wyszło. Podoba mi się to logo
Myślę też, że wystarczyłby sam napis "Forum Użytkowników" i "NTV" (bez "Hondy", no i kwestia czy podać adres www? A napis może być po prostu pod motocyklem, nie musi być "w kółko" i tak się będzie lepiej czytał. W sumie to i kółko bym usunął. Albo zamienił na wschodzące słońce Albo wyrzucił kółko wogóle i tylko napis po łuku u góry "FORUM UŻYTKOWNIKóW NTV" a pod motorkiem mniejszymi literkami adres www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum