Witam, z racji miejsca zamieszkania to generalnie sezon rozpocząłem z dniem zakupu ale powiedzieć mogę że od 15 lutego u mnie już 2450 km i z każdym dniem jestem coraz bardziej zadowolony.
Pozdrawiam rozpoczynających sezon.
_________________ Motocykl nigdy nie traci oleju ,on znaczy swoje terytorium.
Ostatnio zmieniony przez killer Nie Kwi 14, 2013 21:24, w całości zmieniany 1 raz
No to widzę, że się w końcu ruszyło ja wczoraj z chłopakami z forum nawinąłem 280, piękny to był dzień
pikonrad Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 410 Skąd: Toruń
Wysłany: Pon Kwi 15, 2013 21:12
Ja dziś odpaliłem moto po zimie - pierwszy raz bez problemu - w poprzednich latach strasznie się męczyłem a dziś pstryk i działa (na wszelki wypadek podpiąłem się pod aku od diesla). przejechałem może 200m dla jakotakiego rozgrzania silnika i tyle. teraz czas uporządkować dokumenty (zabrali mi dowód rej za brak badań technicznych we wrześniu. Badania zrobiłem od razu, ale że pogoda nie dopisała jesienią , to jakoś nie było po drodze iść po ten dowód).
Od dzisiaj - pierwsze 40 rano i drugi po południu bo zaczynam jeździć do fabryki.... Ważne wydarzenie bo od wczoraj w Grodzisku Mazowieckim zamknęli wiadukt kolejowy i mam "korkowy armagedon"...
_________________ Bóg stworzył Hondę, bo wie co dobre!!! A inne motocykle? Bo ma poczucie humoru...:):):)
Miałem NTV 650 a mam ST 1100 i ST 1300
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum