Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Sty 27, 2013 19:55
Motocykl jest ładnie wymuskany. Ale na pewno nie jest bezywpadkiem. I znów moto sprowadzone i w opisie że bezwypadek. Trzecia fotka od końca widać źle spasowany plastikowy boczek w stos do elementu stelaża bocznego kufra. Tyle mojej subiektywnej opinii po oglądzie zdjęć na odległość - pamiętając jak w mojej 650`tce to wyglądało. Cena stanowczo za wysoka jak do rocznika. Nawet z deflektorami i grzanymi manetkami (ale np. bez szerszych pokryw).
P.S. Nie wiedziałem że posiadanie oryginalnych kluczyków jest traktowane jako szczególny rodzaj dodatków akcesoryjnych wymagających dodatkowego opisu. Zawsze można dopisać że motonga sprzedaje razem z oponami - gratis
_________________ jeszcze wcześniej MZ ETZ 150
wcześniej: Honda NT 650 V Deauville 2004r
później: Honda NT 700 V Deauville 2009r
teraz Triumph Tiger Explorer 1200
Dzięki za opinie.
Bartek! litości nie masz!
Teraz poważnie. To co zostało napisane wyżej oraz w innych postach nt. motocykli dostępnych na rynku wtórnym trzeba chyba przepisać na duży arkusz i przeczytać kilka razy przed obejrzeniem każdej następnej "okazji". Szkoda że nie można oprzeć się na zaufaniu. No ale cóż, takie czasy.
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 22:16
Witam. Ja właśnie u tego sprzedawcy kupiłem Dewi i szczerze go polecam.
Wykonałem telefon ,facet był konkretny .
Pojechałem obejrzałem i kupiłem. Następnego dnia Dewi na lawecie dotarła do mnie.
Witam
Mam pytanko czy zna ktoś może ten motorek http://otomoto.pl/honda-n...a-M3466432.html - wygląda zacnie i zdaje się od prywatnego użytkownika.
Wszelkie opinie mile widziane
Jak mam być szczery to dołożysz ze 3 - 4 klocki i masz już 700 w nowej budzie ....
Widzę DorDaw że mamy podobny sposób podejścia do tematu. Bo z jednej strony jak piszesz "3 - 4 klocki" z drugiej zalety 650-tki zostają a 700-tka dodaje trochę mocy, wtrysk, ABS i nowocześniejszy wygląd.
Jednak do momentu zakupu wątpliwości pewnie pozostaną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum