Wysłany: Wto Mar 19, 2013 07:00 Zima zima pada pada śnieg...
Jak tak dalej pójdzie to zacznę się rozglądać za gąsienicami Apache do mojego moto . Na szczęście udało mi się wczoraj dokonać przeglądu technicznego pierwszego w Polsce mojego moto. W drodze na stację okręgową oczywiście dorwały mnie psy zdziwione kto to w zimie jedzie motorem i to bez tablicy rejestracyjnej, którą wiozłem w kufrze bo nie chciało mi się tej biało-czerwonki zakładać . Na szczęście skończyło się na rozmowach o motorze, cenie zakupu i takie tam ble, ble.
Zima zima pada śnieg, a mnie chwyta kur**ca, bo na 2 koła mam chęć.
Śmigać po asfalcie i na winklach łokcie drzeć, a tutaj naj***ło śniegu, wstrzymać trzeba się.
A tak w ogóle to w sumie wczoraj polatałem do ostatnich chwil czyli do pierwszych płatków śniegu.
Do wiatru jestem przyzwyczajony, tu zawsze wieje, ale śnieg? Deszcz by popadał i +2 conajmniej. Zmyłoby piasek z dróg i rozpuściło wszystko a tak aż strach samochodem jeździć, bo jakaś minivan mom Ci w zderzak wjedzie jeszcze ;]
Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 335 Skąd: Kamieńsk
Wysłany: Nie Mar 31, 2013 17:19
Nabyłem Deauvillkę ze dwa tygodnie temu a tak na dobrą sprawę jeszcze na niej nie jeździłem. Bebechy się wywracają jak się za okno patrzy. Już myślałem że zima odpuści jak w sobotę się słonecznie zrobiło a tu już straszą śnieżycami.
_________________ Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
Siedzę właśnie w beskidzie śląskim i od wczoraj chyba 20 cm śniegu napadało i ciągle dosypuje, ciekawe jak jutro wrócę do domu, bo na drogach wygląda jakby akcja zima dobiegła końca... Ale i tak lubię śnieg
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum