werzaba
Wysłany: Sob Mar 16, 2013 19:33 witam i pytam
Witam wszystkich serdecznie
na dzieĹ dzisiejszy podjÄ Ĺem decyzjÄ Ĺźe moim kolejnym motocyklem bÄdzie wĹaĹnie NTV
RozpoczÄ Ĺem badanie tematu i pojawiĹa siÄ u mnie jedna wÄ tpliwoĹÄ, mianowicie jak odróşniÄ konkretne modele. WyczytaĹem a i siÄ domyĹlam Ĺźe róşnic jest pewnie bardzo wiele ale moĹźe jesteĹcie w stanie mi powiedzieÄ jak odróşniÄ te modele tak na pierwszy rzut oka. czy dobrze rozkminiam Ĺźe revere (wersja ma 60 KM) i kierownicÄ aluminiowÄ , produkcja w rocznikach do 88-92
modele po 93 majÄ mniejszÄ moc (57 KM) stalowÄ kierownicÄ, czarne felgi, symetryczne wskaĹşniki)
po 95 roku jest dĹuĹźszy wydech
Czy moĹźe jeszcze jakieĹ konkrety widoczne na pierwszy rzut oka
Czy dobrze doczytaĹem Ĺźe w zasadzie modele po 91 roku sÄ lepiej dopracowane?
Poradzcie specjaliĹci
Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Sob Mar 16, 2013 21:32
werzaba napisał/a:
Czy dobrze doczytaĹem Ĺźe w zasadzie modele po 91 roku sÄ lepiej dopracowane?
Róşnice godne uwagi sÄ gĹĂłwnie miÄdzy rocznikiem 88, a późniejszymi. Revere ma teĹź dĹuĹźszÄ jedynkÄ niĹź późniejsze NTV. Poza tym róşnice sÄ kosmetyczne (zegary, kolory, wydech).
Moc o ile mi wiadomo jest taka sama 57km we wszystkich, oczywiĹcie poza zablokowanymi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum