witam,jestem nowym forumowiczem .Moj moto jest z 2002 ma 80 tys przebiegu ,jestem wlascicielem od 3 lat zrobilem na nim w tym czasie Rajd katynski, dwukrotnie Ukraine ,moldawie Rumunie Balaton a w ubieglym roku Litwe i Lotwe ,Poza typowymi uszkodzeniami dla tej maszyny mysle tu o pompie paliwa /przerwa w obwodzie i przy okazji przelozylem styki / jest bez zarzutu nadmieniam ze jezdze z plecakiem . Dopiero zaczynam dlatego za bledy lub zla forme przepraszam.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 16:07
Na pewno dobrze umieściłeś temat? To chyba nie ma nic wspólnego ze sprawami organizacyjnymi Poza tym może doprecyzuj o co Ci chodzi w tym temacie, bo żadnego pytania nie zadałeś, więc nie wiadomo jak Ci odpowiedzieć/ pomóc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum