Witam wszystkich kolejne forum na jakim siÄ rejestruje, ale nie bez powodĂłw, jak wiadomo przyda mi siÄ wasza pomoc . CoĹ o sobie. Prawko mam od zeszĹego sezonu w zasadzie koĹcĂłwki zeszĹego sezonu (wrzeĹnia).
Ksywka: Goldi
ImiÄ: Wojtek
Zamieszkanie: Katowice
Obecnie mam kawasaki BN 125 eliminator, no ale musiaĹem coĹ kupiÄ, aby dojeĹşdziÄ zeszĹy sezon. No, ale maszyna choÄ fajna to troszkÄ za wolna. Od zawsze podobaĹy mi siÄ dwa motocykle honda shadow, oraz honda deauville, na tÄ pierwszÄ mnie nie staÄ na tÄ drugÄ zobaczymy, moĹźe uda siÄ wygospodarowaÄ akurat tyle kasy co potrzeba.
Studiuje informatykÄ i zajmujÄ siÄ tworzeniem stron internetowych, oraz obsĹugÄ serwisĂłw www. Jak macie jakieĹ zlecenie chÄtnie przyjmÄ, w celu dorobienia na wymarzony sprzÄt.
Tyle rozpisaĹem siÄ pozdrawiam, idÄ czytaÄ co ciekawego napisaliĹcie jak nie znajdÄ na coĹ odpowiedzi to napiszÄ jakiĹ temacik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum