Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 02:32 Ulubione zdjęcia i filmy
Najlepiej o tematyce motocyklowej... Ale mogą być wszelakie - byle tylko nie jakieś poważne wypadki. ?mieszne, tapety i wszystko co wydaje się Wam w jakiś sposób ciekawe
Ja zacznę - filmik odkopany w czeluściach internetu... Patrzcie jak NTVkę da się położyć w zakręcie i jak łoi tyłek innym motomanom
http://www.youtube.com/watch?v=eV-nvraiXXc - W tle świetna kapela Chyba jedyna Stunt 'owe DVD na jakim muzyka jest wg mnie ok! "Oddajemy się swym pasją bez granic, do końca..."
Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 424 Skąd: Gniezno
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 19:49
O żesz w mordę.... przecież tak się nie da
maciekmateusz [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 10:06
da sie - to tak zwana gymkhana - to jest coś w rodzaju zręcznościowej jazdy pojazdem mechanicznym - samochodów to też dotyczy - Ken Block taką gymkhanę robi subaru wrc
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Sty 24, 2012 00:18
Kumpel mojego kuzyna miał taką akcję właśnie na S1000RR, na torze... Koszt samego odpalenia motocykla (tylko, żeby silnik zagadał), miał wynosić 17tys zł. Tak może się skończyć jazda, kiedy elektronika zwalnia kierowcę z 90% działań i decyzji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum