Wysłany: Sob Cze 09, 2012 07:21 Kłaniam się - lewa rączka w górę:).
Kłaniam się szanownym użytkownikom niewątpliwie pięknych maszyn. Pierwsze próby dostania się do zacnego grona forumowiczów czyniłem już ponad rok temu, jednak ciągle występował jakiś problem (najczęściej z logowaniem). Hondę NT650V Deauville poznałem dwa lata temu, kiedy przekazał mi do eksploatacji mój wyjeżdżający za granicę na wakacje brat. Niestety po Jego powrocie musiałem maszynę oddać... To spowodowało, że zakupiłem NT650V sobie (z pomocą tegoż brata) w styczniu ubiegłego roku. Piszę do Was z Wrocławia. Jako młodzieniec intensywnie eksploatowałem komarki, pegaza, romety; była też wsk a po niej wfm, dosiadałem też shl, gazelę i mz trophy. Po tych czasach miałem długą przerwę w eksploatacji silnikowych jednośladów... Swoją Deauvillkę zakupilem jakby do pracy, czyli aby zdążać z pierwszej pracy do drugiej znajdującej się na drugim końcu Wrocławia (miałem na to pół godziny, a przejechanie samochodem w takim czasie jest nierealne). Generalnie jestem zadowolony, jednak najwięcej przykrości i kłopotu sprawiają mi usterki techniczne oraz podejście do nas - motocyklistów właścicieli warsztatów i serwisów. Myślę, że jak na pierwszy mój post to powinno wystarczyć. serdecznie wszystkich pozdrawiam. Marek.
_________________ Zdrowia, spokoju i bezpiecznej jazdy:).
Jak znam markę honda i patrząc na to ze ntv to jeżdżący piec godny zmagań Dakaru współpracujący z wałem napędowym
To coś pechowo chyba albo same pierdołki jakies ale to i tak pechowo
MomoRC33 Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Cze 11, 2012 06:14
Witaj. Oby to zawsze były usterki pozwalające pojechać dalej i naprawić je później albo dopiero zimą
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Wto Cze 12, 2012 22:05
Witam kolegę z Wrocka.
Skoro grzebałeś w starociach typu WSK to z pewnością poradzisz sobie z drobnymi awariami Devci.
Wybieramy się na zlot w lipcu, jedzie grupa wrocławska w jednym kawałku. W razie czego zapraszamy.
Pozdrawiam!
Pomógł: 23 razy Wiek: 47 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Cze 13, 2012 09:50
Witaj. No warsztatu nie wybiera się przypadkowo. Mam jakby co znajomego mechanika we Wrocławiu. Gość wyspecjalizował się w chińskich skuterach, bo nikt nie chce tego g... naprawiać. Przy tym devolay to bułka z masłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum