Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 13:03 Powitanie z BiaĹegostoku
Witam wszystkich,
jestem z Warszawy, teraz studiujÄ w BiaĹymstoku i trafiĹem na forum, bo chodzi mi po gĹowie kupienie jakiegoĹ starszego, w miarÄ taniego motocykla do jazdy po mieĹcie i przejaĹźdĹźek poza miasto. W ubiegĹym roku kupiĹem Kawasaki GPZ 500s z 2003r i pojeĹşdziĹem nim 3 miesiÄ ce i tysiÄ c kilometrĂłw i niestety sprzedaĹem czego bardzo ĹźaĹujÄ.
Wczoraj pod BiaĹymstokiem widziaĹem jak 3 NTVki jechaĹy jedna za drugÄ , potem widziaĹem na medykaliach kogoĹ w koszulce z logo Waszego forum (chyba) i pomyĹlaĹem, Ĺźe moĹźe NTV to jest dobry wybĂłr Bardzo przemawia do mnie kardan, silnik ciÄ gnÄ cy od doĹu, bo wolÄ jazdÄ na niĹźszych obrotach no i oczywiĹcie Honda . Za to wizualnie tyĹ motocykla mnie zawsze zniechÄcaĹ, bo juĹź trochÄ "trÄ ca myszkÄ "
ZainteresowaĹem siÄ motocyklem kolegi Mobile i napiszÄ zaraz pytanie w odpowiednim dziale, moĹźe wiecie coĹ o tej maszynie i jej historii, bo wiem, Ĺźe poprzedni wĹaĹciciel teĹź byĹ (jest?) na forum.
Pozdrawiam
Witam na forum NTV to super maszyna niezawodna i dĹugo by pisaÄ o zaletach wszystkie odpowiedzi znajdziesz na forum powodzenia .
_________________ WFM 1963 ... HONDA NTV 650 .93.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 21:33
Witam KolegÄ.
Moto przyjechaĹo z WĹoch. Ostatnim tam wĹaĹcicielem byĹ juĹź mocno starszy pan. Przez ostatnie parÄ lat eksploatacja polegaĹa na wyprowadzeniu moto z garaĹźu dwa razy w miesiÄ cu, umyciu i zrobienie rundki chyba z 10km. Brat Darka pracuje we WĹoszech i mu jÄ wypatrzyĹ. Historia w Polsce jest juĹź znana, a Uczestnicy spotkaĹ w Ĺojach znajÄ jÄ od pierwszego spotkania.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum