Wiatm. Jestem Marcin, pochodzÄ z Koluszek (polska centralna).Przez dwa sezony jeĹşdziĹem na Yamasha Virago 535. PostanowiĹem zmieniÄ klimat z chopperowego na turystyczny. Teraz jestem na etapie poszukiwania swojej Deauvill`ki. MoĹźe ktoĹ ma namiary na takie moto? MyĹlÄ Ĺźe do 10 000 zĹ coĹ siÄ wychaczy w poczciwym stanie. Pozdrawiam i szerokiĹci i do zobaczenia na trasie
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 17:56
Sorry, Ĺźe u Ciebie ale chcÄ powrĂłciÄ do pewnej kwestii i proszÄ admina o usuniÄcie postu kiedy temat znowu ruszy
Panowie!!! Przypadek sprawiĹ, Ĺźe kumpel odezwaĹ siÄ do mnie Dzisiaj odebraĹem maila z poczty, ktĂłrej dawno nie uĹźywaĹem! PowiedziaĹ, Ĺźe moĹźe narysowaÄ za 100 i w tej samej cenie zrobiÄ to graficznie... MoĹźe dostosowaÄ projekt do zrobienia z niego naszywek Tak wiÄc sĹucha propozycji Ja myĹlaĹem o silniku V2 lecÄ cym na skrzydĹach z loga Hondy i dookoĹa napis z adresem forum i jakimĹ ciekawym mottem... A co inni na to?
Przypominam, Ĺźe temat jest w dziale Zloty, spotkania, podróşe Zainteresowani napewno to wiedzÄ ale wolaĹem napisaÄ, Ĺźeby nie przedĹuĹźaÄ.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 18:55
Witam CiÄ Marcinie wĹrĂłd Nas. Szkoda, Ĺźe nie dwa tygodnie temu znajomy miaĹ ĹadnÄ Devi trochÄ droĹźszÄ ale juĹź poszĹa.
Marcin [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 19:44
No nic szukam dalej. Za ile poszĹa i jaki rocznik?
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 15:17
SprzedaĹ za 11200 z 2002 przebieg 35kkm udokumentowny, pierwszy wĹaĹciciel w Polsce ksiÄ Ĺźka serwisowa KupiĹ ja 2 lata temu jak pracowaĹ w Hiszpanii od pierwszego wĹaĹciciela z przebiegiem 29kkm. Teraz sprzedaĹ bo przesiadĹ siÄ o klasÄ wyĹźej na ST1300. Szukaj na otomoto.pl ja tam czÄsto zaglÄ dam. tak z ciekawoĹci i trafiajÄ siÄ przynajmniej tak na oko obiecujÄ ce okazy. W wyszukiwarce Wstukaj NT i oczywiĹcie turystyki. Pozdrawiam.
Waldek.
Marcin [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 17:50
Dobra cena i rocznik. Szukam na tych stronkach co pisaĹeĹ. jestem coraz bliĹźej he he
akielek [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 00:50
Witaj. W poszukiwaniach nie omijaj allegro i ?wiata motocykli. Od czasu do czasu fajne Dewilki siÄ pojawiajÄ . Zima dĹuga a poĹpiech nie jest wskazany. Pozdrowienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum