Wysłany: Wto Maj 08, 2012 10:57 Witam serdecznie.
Witam, ostatni raz jeździłem w połowie lat 90-tych, za dawnych czasów. Od tamtej pory moje AVO 61' stoi zakurzone w garażu. Teraz przymierzam się do HONDA deauville 650.
Jestem zwolennikiem moto do turystyki i przeciwnikiem szlifierek.
Pozdrawiam wszystkich,
Marcel.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Wto Maj 08, 2012 11:24
Witaj Marcelu!
Po pierwsze rad bym był, jakbyś odkurzył tego Awoczka i pstryknął mu parę fotek, celem nam go okazania. Piękna i poczciwa maszyna! Masz końcówkę produkcji, silnik już na tulejach gumowych czy jeszcze na sztywno?
Z tym przeciwnikiem to też nie ma co cudować. Niektórzy nazwą szlifierką taką VFR750 a przecież to cholernie wdzięczne moto do turystyki, szybkiej ale jednak turystyki... Poza tym wszyscy jesteśmy motocyklistami, a to jest najważniejsze!
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Maj 08, 2012 13:03
Marcel 71, witam na pokładzie!
Szukajmy tego, co nas łączy a nie dzieli Ja tam jestem zwolennikiem szlifierek, co nie przeszkadza mi wcale w turystycznym nawijaniu kilometrów
Wysłany: Wto Maj 08, 2012 14:33
Przepraszam za "przeciwnika szlifierek", chodziło mi o to, że preferuję spokojną jazdę. W sprawie odgruzowania AVO, ciężka sprawa, jest zastawiony na dobre. Jak zbuduję dodatkowy garaż to może wtedy go uwolnię.
Archiwalne foto AVO:
http://jazdy4x4.pl/galeri...0MOST/AVO5.html
Wiem, przód jest skundlony, ale oryginał leży na półce i czeka na lepsze czasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum