Wysłany: Nie Mar 11, 2012 09:35 Witam z Krakowa/Dortmundu (szukani Hondy Revere)
Witam i pozdrawiam z Krakowa/Dortmundu
Jestem stundentem ostatniego roku, robiącym ten rok w Niemczech. Planuje kupić Honde Revere z poczatku lat 90. w ciągu najbliższych miesięcy.
Szukając motocykla bardzo wytrzymałego i w miare ekonomicznego wyszło mi że Honda Revere może spełnić moje wymagania.
W związku z tym moja gorąca prośba skierowana do ludzi z wiedzą, aby zasugerowali na co powinienem szczególnie zwracać uwagę przy zakupie tej NTV-ki.
Ente Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 195 Skąd: Lüneburg-Niemcy
Wysłany: Pon Mar 12, 2012 13:28
Witaj Janek,
Logicznie myslac studiujac w Niemczech znasz niemiecki.
Najwieksza grupa poganiaczy NTV mieszka w Nordrheim-Westfalen.
Adres ponizej jest miejscem spotkaniem raz w miesiacu Niemieckiego Forum NTV z tego
regionu
Od Ciebie (Düsselderf)to jest rzut beretem.Jedz ,przedstaw sie,otrzymasz potrzebne rady dotyczace zakupu i jezeli bedziesz potrzebowal pomoga przy zakupie.
Oni najczesciej zawsze wiedze jak cos stoi na sprzedaz w tym rejonie ,
Duzy plus dla Ciebie -na tym spotkaniu masz mozliwosc usiasc na NTV z pierwszych lat produkcji(dzielona kierownica) i na model od 93 roku z kierownica rurkowa poniewaz pozycja za kierownica jest bardzo rozna w zaleznosci od budowy ciela(wzrost ,dlugosc nog,wielkosc tulowia itd.
Nastepne spotkanie jest 18.03 . NIe przegap! Zycze powodzenia.
Aprather Mühle
Düsseler Feld 1
42489 Wülfrath
Der Stammtisch findet statt an jedem 3. Sonntag im Monat
zur gewohnten Zeit: ab 10:00 Uhr
Ostatnio zmieniony przez Ente Pon Mar 12, 2012 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum