Pozdrawiam z Polski wschodniej, a konkretnie z Lublina.
Od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem Hondy NT 650 Deauville z 2003.
Jest to mój pierwszy poważny jednoślad. Wcześniej trzy sezony jezdzilem skuterem 50 cm3.
Już się nie mogę doczekać kiedy słońce mocniej przygrzeje i będę mógł pośmigać, chociaż trochę się obawiam jak to będzie w końcu to kawał motocykla (przynajmniej tak mi się wydaję).
Pzdr
p.s.
Zycze wszystkim udanego sezonu, oraz tylu powrotow co wyjazdow...
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 22:01
Witam Kolegę.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 23:28
Witamy!
Nie taki znowu kawał, przyzwyczaisz się szybciej niż Ci się wydaje.. To świetna, przyjazna i bardzo sympatyczna maszyna, na pewno się polubicie!
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Lut 21, 2012 10:48
Witam! Deauville zdecydowanie skuterem nie jest, ale myślę, że spokojnie można ją ogarnąć nawet bez doświadczeń skuterowych. To, że poruszałeś się w ruchu ulicznym stawia Cię w otyle lepszym położeniu, że już masz tą świadomość, że puszkarze mają Cię gdzieś. O jedno doświadczenie więcej w stosunku do ludzi, którzy dopiero zakupili deauville i wyjadą nią na ulicę.
Witam! Deauville zdecydowanie skuterem nie jest, ale myślę, że spokojnie można ją ogarnąć nawet bez doświadczeń skuterowych. To, że poruszałeś się w ruchu ulicznym stawia Cię w otyle lepszym położeniu, że już masz tą świadomość, że puszkarze mają Cię gdzieś. O jedno doświadczenie więcej w stosunku do ludzi, którzy dopiero zakupili deauville i wyjadą nią na ulicę.
PozdRR
No tak, święta racja, nie raz musiałem hamować albo uciekać na boki bo się panu zachciało "przewietrzyć" auto stojące w korku i ni z tego ni z owego otwierali sobie drzwi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum