Witam,
i pozdrawiam szanowne grono forumowiczów
Do zeszłego roku jeździłem Burgmanem AN 400. Do miasta idealny, jak dla mnie na dłuższe trasy niezbyt komfortowy. Stąd decyzja o zmianie.
Od września 2011 rozglądam się za poważniejszym motocyklem turystycznym.
W grę wchodzą tylko dwa: Deauville 650 lub DL-650. Niestety póki co nie udało mi się znaleźć tej jedynej maszyny, ale ciągle szukam.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 00:44
Witaj!
Zarówno jeden jak i drugi wymieniony przez Ciebie motocykl, to zacne i cenione maszyny.
Jednak tak różne od siebie, że chyba jedyną cechą wspólną jest ta sama pojemność .
Życzę Ci więc świadomego wyboru i zadowolenia z użytkowania maszyny, jakakolwiek by ona nie była!
Pozdrawiam!
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 01:11
Witam na pokładzie
Rozpatrujesz motocykle z dwóch różnych bajek Odpowiedz sobie, czego właściwie oczekujesz od motocykla i na tej podstawie dokonaj wyboru. Nie widzę innej opcji
Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 08:58
Witaj
_________________ SQ7NSQ
yacey
Wysłany: Sro Lut 15, 2012 10:55
Witaj!
Jako, że posiadałem i DL'a i NT nie zgodzę się z opiniami Kolegów iż są to motocykle z różnych bajek. Wbrew pozorom mają ze sobą wiele wspólnego. DL jest w tym zestawieniu bardziej uniwersalnym motocyklem, ale z pewnością nie jest to żadne "enduro" i najlepiej czuje się na utwardzonych drogach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum