Wysłany: Nie Sty 22, 2012 22:08 Witam, W-wa Piaseczno
Witajcie.
Mam na imiÄ Kuba, rocznik '84. KoĹczÄ kurs na prawo jazdy kategorii "A" (wyjeĹźdĹźone wszystkie 20 godzin, czekam na wiosnÄ i egzamin praktyczny). DĹugi czas poszukiwaĹem pomysĹu na "ten pierwszy" motocykl..
W koĹcu, jako Ĺźe szukam sprzÄtu gĹĂłwnie na dojazdy do pracy (trasa zakorkowanÄ ulicÄ PuĹawskÄ Piaseczno - Warszawa, ok 12 km) oraz weekendowe wycieczki po okolicznych wioskach zainteresowaĹem siÄ HondÄ Deauville 650. Ĺrodki mam dosyÄ ograniczone ale wydaje mi siÄ Ĺźe znajdÄ coĹ w dobrym stanie.
Witaj! Jasne Ĺźe znajdziesz! Bardzo dobry wybĂłr. Devi do latania miÄdzy samochodami jest bezbĹÄdna (po lekkiej wprawie oczywiĹcie), a na trasy to nie ma o czym mĂłwiÄ... Pisz, pytaj, wspĂłlnymi siĹami na pewno coĹ uradzimy...
Szukaj szukaj, a wybor poszukiwan bardzo dobry. Sam latam Devilka do pracy (o ile pogoda pozwala) i wiekszych problemow przy przeciskaniu sie miedzy zamochodami nie mialem. Czesto tutaj pada ten cytata, ale "Bedzie Pan zadowolony "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum