O NT650V myĹlaĹem od kilku lat, miaĹem juĹź kilka sprzÄtĂłw, ale Deauville speĹnia wszystkie moje potrzeby, jakie mam w stosunku do motocykla. Ostatnio zrobiĹem sobie 2 letniÄ przerwÄ, pozbyĹem siÄ XJ600S Diversion i wĹaĹnie 3 dni temu kupiĹem NT650V Deauville.
TrafiĹa siÄ praktycznie za gĂłrkÄ , 3 km, nie mogĹem nie kupiÄ.
Mieszkam w Chechle koĹo Olkusza gdzieĹ poĹrodku pomiÄdzy Katowicami a Krakowem.
Udzielam siÄ tu i tam, moĹźe ktoĹ mnie skÄ dĹ kojarzy. ZawitaĹem tu bo juĹź na poczÄ tku mam parÄ wÄ tpliwoĹci, ale o tym napiszÄ w odrÄbnym wÄ tku.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 11:05
Witamy w gronie szczÄĹliwcĂłw!
Diobeu [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 11:41
Tak, szczÄĹliwcĂłw, motocykl kupiĹem w piÄ tek a w sobotÄ spadĹ Ĺnieg!
Do tego mam zagwozdkÄ z ukĹadem paliwowym i waham siÄ czy grzebaÄ samemu czy po prostu z powodu kompletnego braku czasu oddaÄ motor gdzieĹ gdzie zrobiÄ to dobrze.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 21:05
Nie oddawaj motocykla! W przyszĹym tygodniu temperatura ma dobijaÄ do 15 kresek na +... Nie Ĺam siÄ i trzymaj kciuki... Do koĹca roku na pewno bÄdzie jeszcze kilka Ĺadnych dni
akielek [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 26, 2008 23:53
Witaj. Taki zakup nazywam z " odroczonÄ przyjemnoĹciÄ ." (do wiosny). GratulujÄ i wspĂłĹczuje.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 17:29
Witam i pozdrawiam. Sezon nwy zacznie siÄ lada moment, to "tylko" parÄ miesiÄcy. Szerokiej drogi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum