Witamy. To może chłopaki jakieś spotkanie na torze w Toruniu w sezonie wykombinujecie?
No takie spotkanie jak by miał ktoś ochotę jeszcze przy okazji zwiedzić Toruń to "tubylce " jako przewodnicy dobra rzecz. Nie korzystałem z szkolenia na torze w Toruniu która prowadza instruktorzy z poznania ale słyszałem że są warte swoich 300-400 zł no i nie wymagają z tego co wiem spuszczenia płynu chłodzącego jak na torze poznań.
Witaj! Wygląd to kwestia gustu ale moim zdaniem drugorzędna sprawa przy tego typie moto. Jeśli lubisz jeździć w styczniu to wyższa jest wskazana. Ja mam 178cm, najwyższą szybę /w moto oczywiście / bez deflektora i jest ok! a jeździłem w ostatnią środę. Dopiero przy ok 80/h czuć że mocniej wieje w czubek kasku. Moim zdaniem zawsze warto ją wymienić!
Witaj
Szyba jest brzydka jak sie na nia patrzy, ale devi kupiles zeby posmigac, a nie na nia patrzec. A jak juz jedziesz (szczegolnie trasa) i masz duza szybe to zapominasz o jej "urokach" i sie cieszysz z jej rozmiarow.
_________________ H-D MT 350
NT 650 V DEAUVILLE '00
Witaj Zakładaj tą średnią szybę i ewentualnie dokupisz deflektor. Ja tak mam i jestem zadowolony. Na trasę deflektor jak znalazł a na szybsze śmiganie można go zdjąć żeby nie obciążać czachy bo i tak sie wtedy lekko pochylisz. Powodzenia i dużo radości z jazdy. Jak sie cieplej zrobi to może sie spotkamy bo ja w Toruniu jestem conajmniej raz w tygodniu służbowo
A bywam praktycznie w każdy wtorek. W wyjątkowych sytuacjach przekładam wyjazd na środę lub czwartek. I tak co tydzień.
Zaraz dostanie mi się za off top :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum