Wysłany: Wto Sty 03, 2012 23:59 Witam z okolic Warszawy
Damian od 88 z pod w-wy (Zielonka). Z wykształcenia (jejku strasznie długa nazwa) mechanik-komputerowego wspomagania projektowania CAD/CAM/CAE, na wykończeniu student ekonomii. Zawodowo urzędnik z zamiłowania vektorowy grafik reklamy i większości dupereli które macie w ręku i widzicie w około.
Prawko (na moto) od roku przygód z motocyklami nie miałem ale lubię czasem pozapier@#$%! z tond też pomysł na jednoślad (samochód już nie wystarcza). Chcę kupić jakąś hanie (bo mają świetną opinie) a że z glebami się liczę przewiduje coś tupu naked - moto prosty w obsłudze, bezawaryjny mało elementów które mogły by się połamać, niezły stosunek ceny do jakości i mała strata wartości. A także ładny choć to już kwestia gustu.
Nie będę ukrywał że głównie po to się tu zarejestrowałem - chcę kupić sprawdzony sprzęt o którym wy wiecie najwięcej. Szczegółowo określę się w odpowiednim dziale giełdy a już teraz
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Sty 04, 2012 04:01
Cześć!
Jak chcesz pozapierd@lać, to nie szukaj ideału, bo go szkoda. Gleby będą, bo być muszą. Zaopatrz się zatem w gmole naszego forumowego kolegi. Wielokrotnie testowałem osobiście i z czystym sumieniem polecam. Ponadto dobrze się ubierz.
Kolejna, podstawowa sprawa. Chcesz zapierdzielać - jedź na tor. Nie ma lepszego miejsca.
Cześć:) Wiele radości z jazdy życzę i ostrożności podczas tego zapierdzielania choć na początku radzę mimo wszystko troszke wolniej. Wiem wiem, to kusi ale uwierz, że wyjdzie Ci to na zdrowie. Powodzenia
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Sro Sty 04, 2012 10:42
Witam!
No proszę, jak nam się kolega konkretnie przedstawił i sprecyzował preferencje!
Skoro na moto nie jeździłeś, to NTV-ka będzie dla Ciebie na prawdę "demonem prędkości", a przy okazji spełnia wszystkie wymienione przez Ciebie pożądane cechy .. Zamiast wiecznie grzebać, naprawiać i naciągać łańcuch będziesz się uczył jeździć! A z konkretnym zap#@#$%laniem to tak jak Killu napisał, tylko tor.
Witamy na Forum!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum