Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 424 Skąd: Gniezno
Wysłany: Nie Sty 01, 2012 13:18
Coś mi się kojarzy, że w okolicy panuje dobra o nich opinia ale dla pewności wejdź sobie na forum Born To Ride http://www.borntoride.pl/ To są ludzie głównie z Wrześni i pewnie ich lepiej znają.
_________________ Honda NTV '93r. ---> Cagiva Raptor 650 '06 WLKP
-------------------------------------
Kto chce - znajdzie sposób.
Kto nie chce - znajdzie powód.
Wiem tylko tyle, że jak dałem im kiedyś moją Devi do naprawy to zgarnęli jak za zboże!
Jak przedstawił koszty po naprawie, to sam portfel mi z kieszeni spierdzielił !
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Sty 04, 2012 04:22
plaqoo napisał/a:
Wiem tylko tyle, że jak dałem im kiedyś moją Devi do naprawy to zgarnęli jak za zboże!
A nie jest aby tak, że nie byleś do końca świadomy w co się piszesz? Serwis motocykla kosztuje Ja wiem, że gdybym nie robił wszystkiego sam, lub ze znajomymi, to zwyczajnie nie było by mnie stać na motocykl.
Jeżeli podchodzą do tematu równie profesjonalnie, jak sprawiają wrażenie, to oddałeś moto w dobre ręce. Przyznam się szczerze, że chciałbym, żeby firma w której pracuję miała taką prezencję. Człowiekowi aż lepiej by się pracowało w takim otoczeniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum